Yhteystiedot

Toimisto

Tornikatu 7
21200 Raisio

Facebook

Seuran tilinumero

FI80 8212 0710 1335 02

Y-tunnus 1027570-2

Puheenjohtaja

Timo Kuusela
tikuu@dnainternet.net
Puh. 040 7375109

Valmennuspäälliköt

Valmennuspäällikkö:
Kalle Parkkari
kalle.parkkari@raifu.fi
puh: 040 5804636

Valmennuspäällikkö (pojat):
Petri Heimola
petri.heimola@gmail.com
Puh: 0400 633328

RaiFun arvot ja visio

Raisio Futis on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton jalkapallon ja futsalin erikoisseura. RaiFun arvoihin kuuluu tasa-arvo ja yhteisöllisyys eikä rasismia tai muuta syrjintää hyväksytä missään muodossa. Junioriseurana RaiFu kantaa omalta osaltaan vastuun lasten ja nuorten kasvattamisesta yhteistyössä kodin kanssa. RaiFussa toimivat kunnioittavat pelaajia, heidän kulttuuriaan, periaatteitaan ja arvojaan sellaisinaan. RaiFu ei toimi mielipidevaikuttajana muussa, kuin omassa, jalkapalloon liittyvässä toiminnassaan ja siinäkin vain saavuttaakseen yhteistoiminnan edellytykset.

RaiFun päämäärä on toimia jalkapallon kasvattajaseurana. RaiFun visiossa jokainen pelaaja pelaa oman tasonsa mukaisesti, korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla ja pitää harrastustaan positiivisena ja kehittävänä toimintana. Seura sitoutuu kehittämään ja ylläpitämään toimintaansa siten, että pelaajille luodaan edellytykset kehittymiseen lajissa, osana joukkuetta sekä yksilönä. 

Johtokunta 2018

 

Puheenjohtaja
Timo Kuusela
 

 

Muut jäsenet:

Marko Erkkilä VPJ

Pasi Penkkala

Tuija Hakala

Oskari Olkkonen

Ilari Tilli

Ella Mäki 

Vesa Suominen

Seurakäsikirja

Seuratoiminnan perustana toimii Seurakäsikirja, jossa määritellään Raisio Futiksen toimintamalli. Tässä versiossa ei ole mukana liitteitä eikä linkkejä.

 Raifun seurakäsikirja