Seuran Yhteystiedot

arvot ja visio

Raisio Futis on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton jalkapallon ja futsalin erikoisseura. RaiFun arvoihin kuuluu tasa-arvo ja yhteisöllisyys eikä rasismia tai muuta syrjintää hyväksytä missään muodossa. Junioriseurana RaiFu kantaa omalta osaltaan vastuun lasten ja nuorten kasvattamisesta yhteistyössä kodin kanssa. RaiFussa toimivat kunnioittavat pelaajia, heidän kulttuuriaan, periaatteitaan ja arvojaan sellaisinaan. RaiFu ei toimi mielipidevaikuttajana muussa, kuin omassa, jalkapalloon liittyvässä toiminnassaan ja siinäkin vain saavuttaakseen yhteistoiminnan edellytykset.

RaiFun päämäärä on toimia jalkapallon kasvattajaseurana. RaiFun visiossa jokainen pelaaja pelaa oman tasonsa mukaisesti, korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla ja pitää harrastustaan positiivisena ja kehittävänä toimintana. Seura sitoutuu kehittämään ja ylläpitämään toimintaansa siten, että pelaajille luodaan edellytykset kehittymiseen lajissa, osana joukkuetta sekä yksilönä. 

Johtokunta 2020

Puheenjohtaja
Timo Kuusela
 

 

Muut jäsenet:

Marko Erkkilä VPJ

Pasi Penkkala

Mari Heinonen

Riku Koskilahti

Oskari Olkkonen

Ilari Tilli

Ella Mäki 

Vesa Suominen

RaiFu Seurakäsikirja

Seuratoiminnan perustana toimii Seurakäsikirja, jossa määritellään Raisio Futiksen toimintamalli. Tässä versiossa ei ole mukana liitteitä eikä linkkejä.