Otteluraportti, RaiFu A vs. TPK

Lähtökohdat otteluun ja pahoittelut viipyneestä otteluraportista!
RaiFu A:lla  kahden pelin jälkeen puhdas sarake päästetyissä maaleissa. Ja siitä tietenkin lähdettiin otteluun, että omissa ei soi. Vaan miten kävikään!?

Meidän tulee kaikissa otteluissa olla kentän pääesiintyjä! Tämä ei varsinaisesti toteutunut keskiviikon ns. Kärkikamppailussa aina vaarallista TPK:ta vastaan. Noin 20 minuuttia ja teräväksi viimeistelijäksi tiedetty Ahokari oli lyönyt taululle 0-2 lukema. Osin kotijoukkueen lähes ilmiömäisen hyvästä tarjoilusta. Varsinkin Ahokarin ensimmäinen maali oli vieläpä varsin kaunis viimeistely. Kotijoukkueen pelaajat tuijottivat hetken toisiaan, valmennuksen ollessa varsin hiljaa. Vastuuvalmentajan tee ei ollut vielä edes ehtinyt jäähtyä juomakelpoiseksi tuossa ajassa.

Joukkue on joukkue, kun kaikki ymmärtävät samaan aikaan, mistä kiikastaa. Eikä siinä mennyt kuin 3 minuuttia, kun Palkov pisti kulmapotkun puskemalla verkkoon, 1-2. Siitä 4 minuuttia ja tilanne 2-2 Salmen ollessa viimeistelijänä. Vielä ennen taukovihellystä Palkov survoi lähes maaliviivalta pallon maaliin. 3-2 tilanteessa tauolle koppiin. Kiitettävästä löytyi vastuunkantajia, eikä vastuuvalmentajan tarvinnut suu vaahdossa mesota tai etsiä syitä.

Tauolta kentälle tuli uudistunut RaiFu A! Käytännössä toisella puolikkaalla ei ollut enää kovinkaan epäselvää, kenelle pisteet jäävät. Eikä myöskään se, kun ”Super Sub” Tagi vaihdettiin kentälle, syntyykö maali vai ei. Ja syntyihän se! Kutakuinkin kolme minuuttia kentällä ja pallo verkossa, 4-2.

Hieman paremmalla terävyydellä kotijoukkueen A-junnuilla olisi ollut mahdollisuudet pariin lisäosumaan, mutta hallitsemalla kentän tapahtumia lähes ylivoimaiseen tyyliin, 4-2lukemat tyydyttivät RaiFua ja loput minuutit ns. pelattiin pois.

Mikä edelleen ilahduttaa valmennusta on se, että maalit syntyvät pääasiassa boksista. Eli sielä sitä tarvittavaa ja peräänkuulutettua kiimaa löytyy.

Maalintekijät:

⁃ Ahokari 6´ ja 20´ (TPK)

⁃ Palkov 23´ ja 43´

⁃ Salmi 27´

⁃ Alkhafajy 75´

Kiitos TPK:lle erinomaisesta vastuksesta ja Kerttulan varsin runsaalle yleisölle!

Seuraava ottelu Tampereella, kun kotijoukkue Ilves-Kissat juniorit isännöivät Kaupin tekonurmella RaiFu A:ta, sunnuntaina 19.5. klo 18:00.