Otteluraportti, Ilves-Kissat Juniorit vs. RaiFu A

Kolmen voitetun ottelun jälkeen Tampereelle hieman muutetulla avauksella, mutta täydellä kokoonpanolla!

Meidän tulee kaikissa otteluissa olla kentän pääesiintyjä!

Tämä hakee vieläkin oikeaa hetkeä. Mutta joukkue on kolmessa edellisessä otellussa osoittanut vahvuutensa ja kääntänyt ottelut edukseen. Näin kävi myös nyt!
Hieman maltamaton RaiFu halusi ratkaista pelin ja lyödä taululle nopeasti pari kolme maalia. Tästä syystä hyökkäyksissä oli alkuun hieman liian kiire, se maltti puuttui. Allekirjoittanut voi ottaa osan omille niskoilleen, koska pelin korkea tempo oli yksi pelin pääteemoista. Omassa päässä ei toki ollut suurempaa hätää. Pikkuhiljaa palloa alettiin siirtelemään enemmän maltilla ja hyökkäyksiin saatiin parempaa rakennetta.

Reilu puolituntia RaiFu painoi hyökkäyksiä hyökkäykolmennekselle, mutta tilanteet jäivät lähinnä aihioiksi. Kunnes! ”Super-Subiksi” nimetty Tagi osoitti malintekonälkää myös avaukseen nimettynä. Pallo pelattiin erinomaisella syötöllä syvälle vastustajan boksiin, jossa Tagi hakemalla haki jalkaansa vapaaksi. Ja löytyihän se rako! 0-1 minuutilla 34´. 10 minuuttia myöhemmin, jatkuvan paineen alla kotijoukkueen puolustus oli pakotettu boksissa rikkeeseen ja pilkulle joukkueen kapteeni Alfredo ”Alfa” Morales Rasinaho. Pallo varmasti oikeaan alanurkaan ja lukemat 0-2 sopivasti ennen taukoa minuutilla 44´.

Toiselle puolikkaalle juokkueen maalille asteli 07-junnu Toni Parkkari. Ja pääsikin heti toisen puolikkaan alkuun melkoiseen myllyyn. Vastustajan pitkät avaukset kantoivat nyt pidemmälle. Heilläkin veräjän suulla vahti vaihtui ja avaukset tulivat nyt paremmin kohteille. RaiFu:n puolustus oli myötätuulessa liitävissä palloissa hieman ”kusessa” ja kahdesti minuuteilla 53´ja 57´ Toni joutui kaivamaan pallon verkosta. Kotijoukkueen maalien välissä minuutilla 50´ Joonatan sai mainion läpisyötön puolustajien väliin. Hallittu sijoitus vasempaan alakulmaan ja tilanne 1-3.

Tilanteessa 2-3 RaiFu oli pakotettu tekemään vaihtoja. Pari loukkaantumista ja taktisista syistä, kentälle vaihdettiin aavistuksen kovempaa kokemusta. Tämä toi toivottua rauhaa, niin hyökkäyspelaamiseen, kuin varsinkin puolustuspelaamiseen. Minuutilla 71´ toppariksi vaihdettu ”Miksu” väläytti potkutekniikkaansa ja tilanteeksi 2-4. Kotijoukkueen maalivahdille ei jäänyt rooliksi, kuin ristikon sisäpuolelle päätyneen vedon ihailu. Mainittakoon, että vaihdosta kentälle tullut ”Wade” oli hetkeä aiemmin pistää vapaapotkun samaiseen putkeen. 2-4 tilanteessa ja vajaa 20 minuuttia kellossa kotijoukkue ei juurikaan omista päässyt pois. Vierailijoiden maalimäärä olisi hyvin voinut olla tuplat lopputulokseen nähden. Varsinkin kun ”aina huonossa kunnossa oleva” Eetu teki ensiesiintymisen RaiFun takalinjoilla ja kävi pistämässä kovalla itseluottamuksella Waden hankkiman pilkun parkkipaikalle. Eetu veti siis ”paskassa kunnossa” täydet 90 minuuttia!

Kauniiksi lopuksi Joonatan pelattiin vielä kerran kauniisti läpi linjojen ja illan toinen tyylikäs viimeistely minuutilla 91´.

Lopputulos ja 3 pistettä ilahduttaa aina! Varsinkin kun ”sitä” kokoonpanoa edelleen haetaan. Ja haetaan, koska on kovia pelimiehiä mistä valita!

Pelin jälkeiset tapahtumat sen sijaan eivät millään tasolla ole kauniita, eikä ilahduta! Tästä on lähtenyt raportti palloliitolle, jolta varsinkin joukkueemme pelaajat odottavat vakavasti otettavaa ja asianmukaista käsittelyä.

Maalintekijät:

⁃ Al-Khafajy 34´

⁃ Morales Rasinaho 44´

⁃ Jafari 53´ ja 57´ (Ilves-Kissat)

⁃ Laaksonen 71´

⁃ Heiniö 50´ ja 91´

Seuraava ottelu Porissa, kun kotijoukkue Pori Akatemia YJ2 isännöivät Urheilukeskuksentekonurmella RaiFu A:ta, tiistaina 28.5. klo 20:00.