Otteluraportti, FJK vs. RAiFu A

Lähtökohdat otteluun. RaiFu A:lla alla voittoisa sarja-avaus kotikentältä. Hieman levottomuutta valmennuksen keskuudessa aiheutti varsin heikko harjoittelu kahden kuluneen viikon aikana. Hyvä lumitilanne hiihtäjille ja vapun juhlinta vei pari tärkeää harjoitteluvuoroa.

Meidän tulee kaikissa otteluissa olla kentän pääesiintyjä! Tämä ei varsinaisesti toteutunut sunnuntain ottelun ensimmäisellä puolikkaalla. Terävyys 50/50-tilanteissa loisti lähes täydellisesti poissaolollaan ja ykkösiin mentiin lähinnä katseella. Joitakin pilkahduksia tulevasta oli silti havaittavissa. Palkovin kuudennella minuutilla tekemän maalin jälkeen olisi voinut kuvitella, että RaiFu saa paremman otteen pelistä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan pallon siirtely oli yhä edelleen hidasta ja pallollisen auttaminen halutonta. FJK oli näin kutsuttu mukaan otteluun. Oman pään boksipelaaminen ja boksin ulkopuolella tärkeiden metrien puolustaminen lisäsi vastuuvalmentajan harmaiden hiusten määrää melkoisesti. Joitakin kelvollisia maalipaikkoja saatiin kaikesta huolimatta luotua (koko ottelussa yhteensä 33). 0-1 piti kuitenkin ensimmäisen puolikkaan loppuun, kiitos FJK:n ja myös vieraiden heikon viimeistelyn.

10 minuutin tauolla sanottavaa oli vähän, mutta entistäkin painavempaa. ”Nyt sitä terävyyttä on jostain kaivettava!” Hiljaista oli pelaajien keskuudessa, enteilikö se tiedostamista, mitä tulee tehdä?

Toisen puolikkaan alkuun FJK sai muutaman hyökkäyksen poikasen, mutta minuutilla 53 alkoi tapahtua, kun Salmi pääsi paikoille ja pallo maaliin. 3 minuuttia myöhemmin Joento ”survoi” Laten vaparin ja 0-3. Noin 60 min kohdalla ensimmäinen vaihto, kun ”Super Subiksi” jo nimetty Tagi Alkhafajy otettiin kentälle. Muutama minuuttihan siinä taas meni, kun Tagi heilutteli verkkoa! 0-4 ja tämän jälkeen ei voittajasta ollut enää epäselvyyttä. RaiFu vei ottelun loppua lähes mielin määrin, eikä FJK sisukkaasta yrittämisestä huolimatta enää pysynyt kyydissä. 8 minuutin sisällä herrat Salmi, kapteeni Hanna ja Äärynen kävivät tekemässä maalin mieheen. Salmelle olisi kuulema maistunut hatullinen, mutta valmentaja halusi jättää hieman nälkää jo keskiviikkona kalenterissa olevaan otteluun.

Toiselle puolikkaalle löytynyt terävyys varsinkin keskikentällä ja pallon liikutteluun löytynyt tempo/rytmi ratkaisi pelin kauniiksi lopuksi RaiFun A:lle.

Ilahduttavaa oli uusi nimi maalintekijätilastoihin (Eemil Äärynen) ja Toni Parkkarin debyytti maalilla. Nollapeli ja maalisyöttö 0-6 osumaan.

Jatkossa nöyryys peliin on löydyttävä heti vihellyksestä.

Maalintekijät:

Palkov 6´

Salmi 53´ ja 77´

Joento 56´

Alkhafajy 67´

Äärynen 85´

Kiitos FJK:lle vastuksesta ja paikalliselle puffetin henkilökunnalle!

Seuraava ottelu Kerttulassa, kun vieraaksi saapuu TPK keskiviikkona 8.5. Klo 20:00. TERVETULOA!