Otteluraportit 6 DIV 2015

TuPV-RaiFu2 27.9.2015:2-3

Kauden viimeiseen peliin Parkille lähdettiin paineettomassa tilassa, sillä nousuhan oli varmistettu jo kolme kierrosta sitten. Viimeiseen peliin saatin enään yksi aikuisjoukkueen pelaaja, joten A-juniorit pääsivät jälleen osoittamaan pelitaitojaan.

Peli ei ehtinyt vanheta kuin 2 minuuttia kun Samuli Malka pääsii laukomaan noin 20 metristä ja pallo painui maalin vasempaan alanurkkaan. Pelin hienoin maali nähtiin heti minuutin päästä ensimmäisestä. Tomi Ruohonen onnistui täydellisesti laukauksessaan noin 15 metristä ja pallo osui aivan oikeanpuoleiseen yläkulmaan. Seuraavat kaksi maalia teki vastustaja ja vapauttavaa voittomaalia saatinkin odottaa aina 8o minuutille kunnes Ruohonen vapautti joukkueen toisella maalillaan. Ottelu oli selkeästi kaksijakoinen; ensimmäistä puoliaikaa RaiFu hallitsi mennen tullen, mutta toisella jaksolla TuPV pääsi peliin mukaan.

Kausi saatiin siis tässäkin sarjassa kunniakkaasti loppuun. Pelejä 18, 15 voittoa, 3 häviötä, maalisuhde 87-18 ja sarjan ykköspaikka 9 pisteen turvin ei jätä jossittelulle aihetta.

Vielä kerran kiitos A- ja B-junioreiden valmentajille hyvästä yhteistyöstä sekä ennenkaikkea teille juniori-ikäisille pelaajille jotka mahdollistitte sen, että saimme tämän toisenkin sarjan pelattua kunnialla tavoitteeseen saakka.

RaiFu2-Torre Calcio 16.9.2015: 8-1

Samoilla eväillä mennään kausi loppuun eli ottelussa mukana miehistä vain Nokkoudenmäki, Ahlqvist ja Khaliif. Muuten pelin miehistö tuli tällä kertaa kokonaisuudessaan A-junioreista. Ottelun alkaessa oli selvästi näkyvissä, että ottelusta muodostuu pojat vastaan miehet taistelu. Meidän A-juniorit eivät kuitenkaan lähteneet kumartamaan vanhempiaan, vaan alusta lähtien ottelun tempo ja pallonhallinta oli selkeästi RaiFu:lla.

5:n minuutin kohdalla Sami Jokinen pääsi laukomaan maalin vasemmalta puolelta n 20 metristä ja laukaus kiersi hienosti maalin oikeaan ylläkulmaan. 27 minuutin kohdalla Lasse Hansen laukoi oikealta laidalta komean vedon maalin vasenpaan kulmaan, jota kateelliset saattoivat väittää epäonnistuneeksi keskitykseksi. 16 minuutin kohdalla pääsi Tomi Ruohonen tekemään ensimmäisen maalinsa varmalla sijoituksella rangaistusalueen sisältä. Seuraavat kaksi maalia viimeisteli Valtteri Wirkkala joista toinen oli hallittu rangaistuspotku. Sitten astuikin taas kuvioihin Tomi Ruohonen; ensin Sami Jokisen loistavasta läpisyötöstä tarkka sijoitus alakulmaan ja seuraavaksi keskialueelta tulleen pallon haltuunotto ja pallo varmasti maalin perukoille. Ottelun viimeinen maali nähtiin pelikellon käydessä 86 minuutin kohdalla, Tommy Sjöblomin hyvästä syötöstä Sami Jokisen nätti nosto maalivahdin ylitse.

Kiitos kaikille A-junioreille ja vanhemmista pelaajista Aleksi Ahlqvist jaksoi raataa ja toi myös vähän miehisyyttä ja voimaa joukkueeseen.

Sami Jokinen 2 maalia (5,86)

Lasse Hansen 1 maali (27)

Tomi Ruohonen 3 maalia (36,74,83)

Valtteri Wirkkala (46, 61rp)

Pöka – RaiFu2 12.9.2015: 3-1

Syksyn siirtomääräysten astuttua voimaan on kahden jalkapallojoukkueen pyörittäminen hieman hankalaa, varsinkin kun joukkueessa on paljon opiskelijoita ja muutamia pitkäaikaisloukkaantuneita. Tässä vaiheessa voi taas iloita siitä, että seurallamme on vahva junioritoiminta koska vaikka 6 D:ssa joukkueemme nousu on varmistunut jo kaksi kierrosta sitten, on kohteliasta pelata myös loput ottelut kunnialla loppuun. Tähän otteluun lähdettiin A- ja B-juniorieiden sekajoukkueella jota oli vahvistamassa kolme vanhempaa pelaajaa. Poikien ansiokkaasta taistelusta huolimatta tällä kertaa hävittiin.

Ilari Tilli 1 maali

RaiFu2 – Jyske 1.9.2015: 18-1

Ottelun lopputulos kertoo pelistä kaiken, kentällä oli vain yksi jalkapallojoukkue. Positiivisena seikkana voidaan nähdä kahden pelaajan vahva paluu tauon jälkeen(Erkka Saarinen, Markus Teerikangas), Faton Dibranin maalit sekä jälleen hyvät juniori vahvistukset; Joonatan Lagerström, Lasse Hansen, Tuomo Juslin ja Juhana Räikkönen.

Mahamoud Khaliif 1 maali (9)

Erkka Saarinen 3 maalia (13,49,66)

Faton Dibrani 6 maalia (20,22,28,47,67,79)

Anton Ringbom 1 maali (26 tuomari taisi merkata sen kylläkin vastustajan omaksi)

Tommy Sjöblom 2 maalia (45,89)

Markus Teerikangas 5 maalia (52,55,57,59,83)

MaPS2-RaiFu2 26.8.2015:0 – 4

Vaikeudet riittävän kokoonpanon saamiseksi jatkuvat. Viiden pelaajan sairastuvalla oleminen sekä siirtomääräykset joukkueiden välillä asettavat melkoisisa haasteita valmennukselle. Onneksi jälleen kerran avuksi saatiin kaksi pelaajaa B junioreista.

Ottelu alkoi varovaisen tunnustelun merkeissä kunnes 21 minuutin kohdalla Soini laukoi pallon rangaistusalueen sisältä varmasti verkkoon. 23 minuutin kohdalla nähtiin Collinin vahva nousu vasemmalta laidalta ja hieno keskitys maalille, josta Faton toimitti pallon maaliin. 34 minuutin kohdalla nähtiin melkein kopio edellisestä; Soinin kuljetus vasemmalta laidalta ja hyvä keskitys kohti Fatonia, mutta nyt vastustaja sähläsi pallon omaan maaliin. Viimeistä maalia saatiin odottaa aina 87 minuutin kohdalle jolloin Pinta laukoi pallon voimalla maalipuiden väliin rangaistusalueen sisältä.

Taas melko tasapainoinen esitys RaiFu:lta eikä MaPS:lla ollut varteenotettavia maalipaikkoja lainkaan. Eritysmaininta tällä kertaa laitapuolustajille: Collinilta vahvaa puolustuspeliä sekä useita oikea-aikaisia nousuja ylös. Toisella puolella pelasi B juniori-ikäinen Matias Vainio erittäin vahvasti ja piti yllättävän hyvin pimennossa huomattavasti kookkaammat MaPS:n hyökkääjät.

Santeri Soini 1 maali (21)

Faton Dibrani 1 maali (23)

Oma maali (34)

Tomi Pinta 1 maali (87)

LTU3-RaiFu2 15.8.2015: 0 -4

Syyskierroksen kolmas ottelu pelattiin Littoisten KHT:llä joka on jalkapallokentäksi melko omituinen; kenttä on melkein neliö, eli yhtä pitkä kuin leveä. Kentän koko ei kuitenkaan häirinnyt RaiFua vaan yhden hairahduksen jälkeen palattiin voittokantaan vaikka vastustajaksi asettui sarjakolmonen LTU3.

Maalinteon aloitti Soini kun peliä oli pelattu viisi minuuttia sijoittamalla pallon varmasti maalin vasenpaan alakulmaan. Tästä kuusi minuuttia myöhemmin antoi Suopajärvi todella hyvän läpisyötön Fatonille joka laukoi pallon varmasti maaliin. Seuraavaa maalia saatiinkin sitten odottaa 25 minuuttia, kunnes vasemmalla laidalla pelannut Teerikangas ohitti harhauttaen kolme vastustajaa ja laukoi pallon voimalla etunurkasta sisään. Teerikangas teki myös ottelun viimeisen maalin näyttävällä laukauksella n 20 metristä.

Santeri Soini 1 maali (5)

Faton Dibrani 1 maali (11)

Markus Teerikangas 2 maalia (37,75)

RaiFu2-AKT 4.8.2015: 2 – 4

Joskushan sen voittoputken on loputtava ja nyt oli ilmeisesti sen aika. Loistavan kauden tähän saakka pelannut joukkue kohtasi ensimmäisen tappionsa. Omaa peliä ei jostain syystä tällä kertaa saatu millään käyntiin, lieneekö syynä se että joukkueen kokoonpano on vaihdellut viimeisissä otteluissa koko ajan. AKT oli myös hyvällä jalalla liikkeellä ja ihme onkin ettei se tässä sarjassa pahemmin ole otteluita voittanut.

Tämänkertaisen erityismaininnan ansaitsee Jari Nokkoudenmäki vihaisella laukauksellaan noin 25 metristä vastustajan maalivahdin kautta maaliin…

Niko Rastaan keskityksestä vastustajan oma maali (20)

Jari Nokkoudenmäki 1 maali (86)

LoPS2-RaiFu2 26.7.2015: 2 – 7

Kutosen syyskierros potkaistiin käyntiin Loimaan Hirvikosken sateen kastelemalla niittypellolla. Taisi kentänhoitajat olla vielä kesälomalla. Kevätkierroksen loukkaantumisten takia saimme liikkeelle vain neljä aikuisikäistä ja yhden ikämiehen jalkeille peliä varten. Jälleen täytyy kiittää seuramme junioripuolta hyvästä yhteistyöstä ja saimme mukaamme 7 B junnua ja 4 A junnua.

Kolmesta eri joukkueesta pelaajien yhdistäminen yhdeksi pelaavaksi joukkueeksi ei ole koskaan ideaalista, mutta hienosti jälleen junioripelaajamme hoitivat hommansa. Erityismaininnan pelistä ansaitsevat; Jere Anttila kahdella maalillaan, molemmat yli 20 metristä ja tietenkin eri jaloilla sekä toisella puoliajalla kentälle tullut Roni Hentula jonka liikehdintää pelin tuoksennassa oli mukava seurata. Vanhemmista pelaajista Leppäsen Tuomas jatkoi maalitehtailuaan taas kahdella maalilla.

Jere Anttila 2 maalia (57,60)

Tuomas Leppänen 2 maalia (67, 75)

Roni Laitervo 1 maali (2)

Admir Arnaut 1 maali (81)

Arttu Latvaniemi 1 maali (85)

Torre Calcio-RaiFu2 23.6.2015: 0 -1

Edellisen ottelun tapaan ohkaisella kokoonpanolla lähdettiin peliin. Onneksi saatiin taas A junnuista kaksi pelaajaa apuun(Niko Rastas ja Juuso Kalliovaara) niin meillä oli jopa kaksi vaihtopelaajaa. Vastustaja oli ilmeisesti stalkannut peliämme, sillä se lähti peliin selkeästi puolustavalla asenteella ja kuudentoista rajan tuntumassa odotti aina seitsemän pelaajaan lihamuuri.

Pelin kulku oli odotetunlainen; Torre puolusti ja RaiFu hyökkäsi. Jatkuvasta pelinhallinnasta huolimatta RaiFulla oli tällä kertaa suuria vaikeuksia saada maali aikaiseksi. Vasta 86 minuutin kohdalla Mikko Aso onnistui ohittamaan vastustajan maalivahdin laukauksellaan.

Kevätkierros pelattu: 9 peliä, 9 voittoa ja maalisuhde 39 – 3

Mikko Aso 1 maali

RaiFu2 – PöKa 10.6.2015: 5 – 1

Jälleen peliin ohkaisella kokoonpanolla, ainoastaan kaksi vaihtopelaajaa käytössä. Vastustaja oli positiivisen pelaava joukkue ja osasi myös sumputtaa puolustusalueensa kohtalaisen hyvin. Totuttuun tapaan RaiFun mylly jaksoi kuitenkin jauhaa omaa pelitapaansa koko pelin ajan ja palkkiona ansaittu sekä selvänumeroinen voitto.

Näyttävän paluun pienen loukkaantumisen jälkeen teki Tomi Koskinen tehden mm. 2 maalia

Tuomas Leppänen 1 maali (6min)

Tomi Koskinen 2 maalia (26,63min)

Faton Dibrani 1 maali (51min)

Santeri Soini 1 maali (86min)

Jyske – RaiFu2 2.6.2015: 1 -3

Vierasotteluun Laitilaan lähdettiin haastavassa tilanteessa: joukkueessa loukkaantumissuma päällä ja nurmikenttä odottamassa. Kiitos RaiFu:n hyvän junioritoiminnan ja juniorijoukkueiden valmentajien yhteistyön, saimme mukaamme vahvistukseksi 7 juniori-ikäistä pelaajaa.

Pelissä näkyi selkeästi se, että joukkue ei ollut kertaakaan harjoitellut yhdessä ja varsinkin kommunikointi kentällä oli vaikeaa kun ei tiedetty edes vieressä olevan pelaajan nimeä. Kaikki kunnia kuitenkin nuorille pelaajille jotka tulivat meitä auttamaan ja hoitivat hommansa hienosti. Kovan väännön jälkeen jatkamme yhä tappiottomalla tiellä kutosessa.

Tuomas Leppänen 1 maali (13min)

Faton Dibrani 1 maali (52min)

Martin Nilsson 1 maali (54min)

RaiFu2 – MaPS2 26.5.2015: 6 – 0

Kauden kärkiotteluun lähdettiin Raisiossa odottavin mielin. Edellisessä ottelussa omaan päähän tehtiin maali, joten otteluun lähdettiin tarkalla oman pään pelaamisella. Tästä johtuen peli olikin aina kolmeenkymmeneen peliminuuttiin saakka 0-0 tilanteessa, jonka jälkeen Raisiolainen mylly alkoi jauhamaan maaleja tasaiseen tahtiin. Oman puolustuspelin pysyessä totutulla tasolla ei Maskulaisilla ollut mahdollisuuksia.

Pelistä erikoismaininnan ansaitsevat; Tuomas Leppänen (neljästä vapaapotkusta kaksi sisään), Faton Dibrani kahdella pelitilanne maalillaan sekä B juniorivahvistus Jere Anttila joka jälleen esiintyi pirteästi.

Faton Dibrani 2 maalia (31 ja 83min)

Jere Anttila 1 maali (36min)

Tuomas Leppänen 2 maalia (41 ja 55min)

Santeri Soini 1 maali (85min)

ÅCF2 – RaiFu2 23.5.2015: 1 – 3

Ensimmäisen minuutin shokkialun jälkeen RaiFu sai oman pelinsä kulkemaan totutulla tavalla. Jatkossa ottelun vaikeaksi teki ainoastaan tuomarin toiminta joka ei nähnyt mitään ja ottelusta olisi voinut tulla todella vaarallinen. Onneksi joukkueet kuitenkin tajusivat tämän ja se ei muuttunut liian kovaksi.

Pelistä erikoismaininnan ansaitsevat; Santeri Soini joka on yltynyt tekemään maaleja pelistä toiseen ja B junioreista lainassa olleet Rasmus Sihvonen ja Jere Anttila.

Santeri Soini 1 maali (43min)

Jonne Suopajärvi 1 maali (51min)

Jere Anttila 1 maali (70min)

RaiFu2 – LTU3 14.5.2015: 6 – 0

Ensimmäinen kymmenen minuuttia suht tasaista vääntöä ja sen jälkeen Raifu meni menojaan. RaiFu keskittyi pallon siirtelyyn ja maalien tekoon kun taas vastustajalla ei ollut minkäänlaista ideaa pelissään. Neljäs ottelu eikä vieläkään maalia RaiFu:n päähän – kertoo kokonaisvaltaisesta pelin hallinnasta.

AKT – RaiFu2 6.5.2015: 0 – 4

Kauden ensimmäinen tapahtuma nurmikentällä, jonka sade oli kastellut todella liukkaaksi, loi otteluun oman haasteensa. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen RaiFu sai oman pelinsä kuntoon ja tulosta alkoi tulla. Ratkaisu tapahtui 10:n peliminuutin kohdalla kun minuutin sisään tehtiin 2 maalia.

Puolustuspää osoitti jälleen varmuutensa (Ringbom,Mäkinen,Nokkoudenmäki,Collin/Suopajärvi) – kolmeen otteluun ei yhtään tehtyä maalia RaiFun päähän.

Erittäin pirteitä otteita esitti myös A junioreista lainassa ollut Sami Jokinen

Santeri Soini 2 maalia (9 ja 90min)

Tomi Pinta 1 maali (10min)

Sami Jokinen 1 maali (78min)

RaiFu2 – LoPS2 26.4.2015: 8 – 0

Tästä ottelusta ei jälkipolville paljon kerrottavaa. Suorastaan pitkästyttävää RaiFun hallintaa höystettynä maaleilla…

Santeri Soini 1 maali (10min)

Aleksi Ahlqvist 1 maali (42min)

Jonne Suopajärvi 1 maali (57min)

Eetu Lehtinen 3 maalia (71,75,80min)

Oskari Nevalainen 1 maali (90min)

RaiFu2 – TuPV 21.4.2015: 3 – 0

Myös RaiFu 2 pääsi aloittamaan oman taivalluksensa 6 divarissa. Joukkue lähti peliin vain kahdella vaihtomiehellä joka toi pieniä vaikeuksia ottelun loppumetreillä.

Kuitenkin tasapainoinen esitys palkittiin 3-0 voitolla, eikä vastustajalla ollut todellisia maalintekopaikkoja lainkaan kotijoukkueen hyvän puolustuspelaamisen johdosta.