Otteluraportit 5 DIV 2015:

RaiFu – MynPA 4.10.2015: 4-0:

Kauden viimeinen ottelu käytiin kunniakkaasti läpi. Tässäkään ottelussa ei jäänyt epäselväksi se, että mikä joukkue ansaitsee tällä kaudella nousun. Pelin edettyä 8 minuutin kohdalle antoi Samu Suominen hyvän keskityksen maalille ja pallon pompittua kuin flipperissä päätyi se Tomi Koskiselle joka sijoitti sen hallitusti maaliin. Seuraavaa maalia saatiin odotta aina 45 minuutin kohdalle kunnes Admir Arnaut laittoi pallon maaliin Faton Dibranin hyvästä syötöstä. 76 minuutin kohdalla Mikko Aso puski päällä maalin ja lopullisen sinetin ottelulle kruunasi Jaakko Helttula tarkalla sijoituksella n 15 metristä maalin alakulmaan.

Tällä kertaa ei kunniaa jaeta yksittäiselle pelaajalle vaan koko joukkue ansaitsee kiitoksen loistavasta kaudesta joka päättyi selkeisiin nousujuhliin.

Tomi Koskinen 1 maali (8)

Admir Arnaut 1 maali(45)

Mikko Aso 1 maali (76)

Jaakko Helttula 1 maali

RaiFu-KY Sport 29.9.2015: 4-2

Kaikki hyvä päättyy aikanaan sanonta pitää paikkansa. Sen todistaa valmennusjohdon nousujuhlinnan päättyminen, sekä oman maalin puhtaana pitäminen päättyi 1246 minuutin kohdalla. Saavutus on kuitenkin loistava ja siitä voi olla ylpeä joukkueensa puolesta.

KY-Sport oli tehnyt kotiläksynsä ja tulkinnut meidän peliä hyvin. Todella vahvaa puolustamista ja jäätävä viimeistelyprosentti omista paikoista teki pelin meille vaikeaksi. Meidän joukkueen vahvuus tuli kuitenkin esiin siinä, että kaksi kertaa nousimme tappioasemasta tasoihin ja lopussa ajoimme ohi. Ensimmäistä kertaa kaudella meillä oli mukana myös 5 divisioonan pelissä kaksi A-junioria ja pojat hoitivat oman osuutensa todella hyvin.

Ottelun onnistujaksi voidaan tällä kertaa nimetä Samu Suominen kolmella maalillaan joilla hän myös nousi sarjan eniten maaleja tehneeksi pelaajaksi sekä yllättävän hyvin vääntäneet juniorit Samuli Malka ja Valtteri Wirkkala.

Samu Suominen 3 maalia (33,63,88)

Valtteri Wirkkala 1 maali (65)

FC Halikko-RaiFu 25.9.2015: 0-2

Kolmanneksi viimeiseen otteluun Halikkoon lähdettiin odottavalla mielellä; voitolla varmistettaisiin jo nyt nousu ensi kaudeksi neloseen. Halikossa edessä oli taas mielenkiintoinen kenttä, todella lyhyt ja epätasainen KHT. Joukkueella otti hetken tottua lyhyeen kenttään ja myöskin Halikko puolusti melko hyvin omaa maaliaan. Ottelusta muodostui kuitenkin melko pian samanlainen kuin muistakin tämän kauden peleistä eli RaiFu hallitsi peliä selvästi ja vyörytti hyökkäyksiä jatkuvasti kohti vastustajan maalia.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 19 minuutin kohdalla kun Eemeli Palo antoi hyvän kulman ja Samuli Kuusela puski pallon maaliin takatolpalta. Toinen maali olikin sitten Aleksi Ason näytös, vahva nousu ja voimakas veto 20 metristä painui vastuttamattomasti verkon perukoille ajassa 54 min. Vaikka enempää maaleja ei nähtykkään kertoo RaiFun pelaamisen tasosta se, että vastustaja ei saanut aikaiseksi kuin yhden vedon meidän maalia kohti ja sekin niukasti yli maalin.

Päätösvihellyksen jälkeen katsomosta nousi vihreää savua ja paikalle saapuneet RaiFun fanit sekä lepovuorossa olleet pelaajat aloittivat villin juhlinnan johon luonnollisesti pelaajamme yhtyivät. Päivän luku: 1235 minuuttia, eli yli 13 peliä pelattu niin ettei vastustajamme ole pystyneet tekemään maalia meidän päähän. Maalisuhteemmekin on melko kunnioitettava 91-6, joten voineekin hyvillä mielillä todeta: ME ANSAITSIMME OMALLE TYÖLLÄMME NOUSUN NELOSEEN

Samuli Kuusela 1 maali (19)

Aleksi Aso 1 maali (54)

RaiFu-AFC Campus 18.9.2015: 3-0

Sarjan neljänneksi viimeinen ottelu pelattiin todella tuulisella ja happirikkaalla ilmalla Kerttulan tekonurmella. Vastaan asettui AFC Campus joka jo kevätkierroksella osoitti, että se osaa kyllä pelata jalkapalloa. Tässä pelissä Raifu kuitenkin hallitsi peliä ja palloa noin 70%:sti eikä Campuksella ollut todellisia maalintekopaikkoja lainkaan.

Ottelun ensimmäistä maalia saatin odotella 16 minuutin kohdalle jolloin Tomi Koskinen murtautui oikealta laidalta läpi ja ampui vihaisen vedon kohti maalia, maalivahti torjui pallon eteensä ja Admir Arnaut toimitti pallon maaliin. 47 minuutin kohdalla Samu Suominen antoi hyvän kulmapotkun ja Jaakko Helttula puski pallon maaliin. Ottelun viimeinen maali nähtiin 63 minuutin kohdalla kun Samu Suomisen vedon vasemmasta laidasta laittoi Eetu Lehtinen aivan maaliviivan edestä verkon perukoille.

Enemmänkin maaleja olisi voitu nähdä sillä paikkoja oli, mutta hyvä näin koska tarvittavat pisteet saatiin. Päivän luku on 1145 (minuutit jonka ajan RaiFu:n maali on pysynyt koskemattomana)

Admir Arnaut 1 maali (16)

Jaakko Helttula 1 maali(47)

Eetu Lehtinen 1 maali(63)

TuTo-Raifu 10.9.2015: 11-0

Kupittaalla pelattu ottelu näytti selvästi mikä ero on sarjakärjen ja sarjajumbon välillä. Itse ottelusta ei sen enenpää, sillä tapahtumia oli niin paljon.

Erityismaininta tällä kertaa Mikko Asolle; jälleen valtaisa määrä kilometrejä, 3 maalia ja kolmannessa maalissaan osoitti ettei pääpelissä ole tärkeintä koko vaan oikea-aikaisuus. Päivän luku on 1055 (minuutit jonka ajan RaiFu:n maali on pysynyt koskemattomana)

RaiFu-KaaPS 4.9.2015: 6-0:

RaiFu:n kotitaikaa oli saapunut murtamaan vuorollaan KaaPS, joka pysyikin ottelun vauhdissa mukana yllättävän hyvin ensimmäisen puoliajan. Ensimmäistä maalia saatiinkin odottaa aina ottelun 37 minuutille saakka jolloin Eemeli Palo antoi hyvän syötön maalin edustalle ja Samu Suominen sijoitti pallon varmasti maaliin. Tästä vain kaksi minuuttia myöhemmin nousi Eetu Lehtinen voimakkaasti ylös ja lopuksi nosti pallon KaaPS:n maalivahdin yli maaliin. 55 minuutin kohdalla oli Samun vuoro toimia syöttäjänä ja Jaakko Helttula laukoi pallon voimalla tolpan kautta maaliin. 63 minuutin kohdalla Aleksi Aso laukoi pallon vasemmalta laidalta noin 25 metristä maalin oikeaan yläkulmaan. 72 minuutin kohdalla Mikko Aso antoi hyvän syötön maalin edustalle ja Samu sijoitti pallon maaliin. Samun loistavan illan kruunasi hattutemppu joka näki päivänvalon ottelun 76 minuutilla, kun Tomi Koskinen keskitti pallon oikealta laidalta maalin edustalle ja Samu sijoitti pallon varmasti maaliin.

Illan onnistuja oli Samu Suominen kolmella maalillaan ja päivän luku on 965 (minuutit jonka ajan RaiFu:n maali on pysynyt koskemattomana)

Samu Suominen 3 maalia (37,72,76)

Eetu Lehtinen 1 maali (39)

Jaakko Helttula 1 maali (55)

Aleksi Aso 1 maali (63)

Ryhti-RaiFu 29.8.2015: 0-6:

Lauantaina 29.8 RaiFu ry juhlisti 30 vuotista taivaltaan koko ajan kasvavana jalkapalloseurana Turun piirissä. Juhlahumut Kerttulassa huipentuivat edustuksen otteluun toista raisiolaista seuraa, Ryhtiä vastaan. Ottelussa oli mukavasti panosta molemmilla joukkueilla: Voittamalla RaiFu saisi kaulaa seuraaviin joukkueisiin jo seitsemän pisteen verran ja taas Ryhti voittamalla nousisi pois viimeiseltä putoajan paikalta.

Ensimmäinen hyvä tilanne nähtiin 5 minuutin kohdalla RaiFun toimitettua pallon Ryhdin maalille, sekä Eemeli Palo että Samu Suominen pääsivät kokeilemaan Ryhdin maalivahdin reaktioita. Jälkitilanteesta RaiFun kulma oikealta puolelta jonka antoi Palo hyvänä kierteisenä maalin edustalle ja Eetu Lehtinen puski pallon vastustamattomasti verkon perukoille. Pelin edettyä 15 minuutin kohdalle eteni Jaakko Helttula hyvin oikeaa laitaa pitkin ja laukoi noin 22 metristä pallon maalin vasempaan alanurkkaan ja näin olivat ensimmäisen puoliajan maalit nähneet päivänvalon.

Toisella puoliajalla päätettiin vielä nostaa vähän pelitempoa koska oli varsin hyvin tiedossa, että Ryhdin pelaajien kuntotaso ei ole lähelläkään meidän pelaajien tasoa. 49 minuutin Samu pääsi antamaan vapaapotkun noin 25 metristä vasemmalta laidalta, pallo kaartoi hyvin maalin edustalle ja mahtavaan pääpeli vireeseen päässyt Eetu puski toisen maalinsa. 62 minuutin kohdalla Samu antoi kulmapotkun vasemmalta laidalta tavoitellen Santeri Soinia, mutta pallo meni suoraan Ryhdin pelaajan kautta maaliin. 63 minuutin kohdalla Aleksi Aso lähti rynnistämään keskialueelta Ryhdin maalia kohti ja laukoi suoraan juoksusta noin 24 metristä pallon maaliin. Vielä aivan lopussa pelikellon näyttäessä 90 minuuttia antoi Mikko Aso loistavan läpisyötön Eemelille joka sijoitti pallon varmasti alakulmaan.

Selkeä voitto RaiFulle nollapelin turvin eikä meidän päähän ole tehty maaliakaan 875 minuuttiin, joten joukkueen pulustuspeli on kohdallaan ja mikä hienointa tällä kaudella on onnistuttu myös maalinteossa kiitettävästi. Man off the match: Eetu Lehtinen; kaksi maalia ja hyvin ohjattu alakerran peliä. Toinen erikoismaininta: Saku Suominen; hoiti harvalukuiset Ryhdin tilanteet hienosti ja epäröimättä.

Eetu Lehtinen 2 maalia (6,49)

Jaakko Helttula 1 maali (15)

Samu Suominen 1 maali (62)

Eemeli Palo 1 maali (90)

RaiFu-AC Sauvo 21.8.2015: 2-0

Kaunis ja rauhallinen elokuinen ilta Raisiossa. Rauhallisuuteen ilmaantuu kuitenkin särö Kerttulan liikuntakeskuksen suunnalta; VIHREE – VIHREE VALKOINEN rytmikkäät huudot kuuluvat kauas aina Raision keskustaan saakka. Alkamassa on 5 divisioonan kärkikamppailu RaiFu – AC Sauvo. Katsojia kentän reunalla lähes 300 joista useat ovat pukeutuneet RaiFun vihreä/valkoisiin asuihin.

Ottelu lähti nopeatempoisesti käyntiin ja jo kolmannella minuutilla RaiFu sai vapaapotkun noin 25 metristä jota antamaan asettui Tomi Koskinen. Vapaapotkun jälkitilanteesta Antti Kokkila taisteli pallon maaliin. Ottelun edettyä yhdeksän minuutin kohdalle sai RaiFu jälleen vapaapotkun, nyt noin 30 metristä. Joukkueen kapteeni Martin Nilsson laukoi pallon voimalla muuriin ja siitä kimmonneen pallon potkaisi Antti Kokkila varmasti maaliin. Voittoon tarvittavat maalit oli tehty kymmenessä minuutissa, mutta AC Sauvo ei tehnyt peliä helpoksi vaan jaksoi yllättävän hyvin prässätä koko ottelun ajan. RaiFu ei kuitenkaan ole päästänyt omaan päähän maalia 785 minuuttiin, joka kertoo kaiken oleellisen pelaajien sitoutumisesta joukkueen pelitapaan.

Koko joukkue pelasi hyvin ja uhrautuvasti, mutta kaksi pelaajaa erottuivat tällä kertaa edukseen; kaksi maalia viimeistellyt ja keskikentän pohjalla uurastanut Antti Kokkila(man off the match) sekä jälleen uskomattoman määrän kilometrejä juossut Mikko Aso.

Loppuun Kiitos seuran johtokunnalle hienosta tapahtumasta sekä iso käsi kaikille teille katsojille jotka olitte tulleet seuraamaan ottelua Kerttulaan. Tällaista kun olisi aina täällä alemmallakin sarjatasolla, niin voisi uskoa vihdoinkin futiskulttuurin rantautuneen Suomeen.

Antti Kokkila 2 maalia (3,9)

KuuLa-Raifu 16.8.2015: 0-1

Sunnuntai iltapäivän kuuma ottelu käytiin Kupittaa KHT 2:lla. Kuuman ottelusta teki ilma joka helli katsojia 24 asteen lämmöllä ja kidutti pelaajia. KuuLan pelitapa on jotenkin sellainen, että se tekee siitä vaikean vastustajan meille. Ottelun ainoa maali nähtiin 22 minuutin kohdalla kun Saku antoi omalta maalilta hienon avauksen josta Ason Mikko pääsi läpiajoon ja suoritti kliinisen viimeistelyn. Vastustajalla oli toisella puoliajalla yksi vaarallinen tilanne, mutta Saku klaarasi sen hienosti. Vastaavasti meillä oli viisi sellaista tilannetta josta paremmalla tuurilla (lue viimeistelyllä) olisi hyvinkin voinut maalin tehdä.

Tiukka ja tärkeä voitto jonka avulla paikkamme sarjan kärjessä säilyi

Mikko Aso 1 maali (22)

PiPS-RaiFu 31.7.2015: 0-6

Kierroksen kärkiottelu nähtiin Piikkiön OVEX areenalla. Ottelun alussa näki selvästi, että pelaajat hieman jännittivät ottelun panosta, mutta nopeasti peli lähti rullaamaan omalla painollaan. Vaikeuksia tuotti myös OVEX areenan todella kapea kenttä jonka ansiosta PiPS pystyi prässäämään todella aktiivisesti ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiinkin vain yksi maali. Toisella puoliajalla PiPS ei enään pysynyt RaiFun vauhdissa mukana ja RaiFu teki vielä viisi maalia lisää.

Ottelun onnistujiksi voidaan nimetä Eemeli Palo ja Jaakko Helttula kummankin tehdessä kaksi maalia. Helttulan tehoja korostaa vain 25 minuutin peliaika.

Eemeli Palo 2 maalia (36,77)

Jaakko Helttula 2 maalia (85,87)

Samuli Kuusela 1 maali (63)

Mikko Aso 1 maali (81)

Ottelun loputtua myös hyvä uutinen Sauvosta: AC Sauvo-CAMPUS 0 – 1. Tämän ja oman pelin ansiosta sarjan kärjessä 4 pisteen erolla

RaiFu-VG-62 2 23.7.2015: 4-0

Syyskierros käynnistyi ottelulla samaa vastustajaa vastaan kuin kevätkierros ja myös ottelun lopputulos oli aivan sama. Nyt kuitenkin maalintekoon (ensimmäistä lukuunottamatta) meni huomattavasti enemmän aikaa kuin keväällä. Muuten ottelu oli hyvin samankaltainen; RaiFu hallitsi selvästi eikä VG:llä ollut yhtään tilannetta josta se olisi kyennyt tekemään maalin. Tämä kertoo siitä, että pakettimme näyttää olevan hyvin kasassa myös syyskierrosta ajatellen. Ottelun komeimmasta maalista vastasi Tomi Koskinen kovalla vedolla aivan maalin oikeaan yläristikkoon.

Voiton myötä otimme paikkamme lohkon kärjessä ja kaikilla kärkijoukkueilla on yhtä monta peliä takana.

Eemeli Palo 1 maali (3)

Jonne Suopajärvi 1 maali (46)

Eetu Lehtinen 1 maali (72)

Tomi Koskinen 1 maali (77)

MynPa – RaiFu 26.6.2015: 0 -2

Otteluun liikkeelle vaikeista lähtökohdista; sateen kastelema nurmikenttä pelialustana ja pakkovoiton ennakkofiilis ilmassa. Itse pelissä kieltämättä näkyi vähän liiallista puristamista. Tilanteita koetettiin luoda aivan liian nopeasti MynPan maalille ja heppoisista yrityksistä vastustajan maalivahti selvisi helposti. Rauhallisemmalla pelitavalla(kierrättämällä) MynPan prässi olisi saatu nousemaan ylemmäs ja parempia maalintekopaikkoja olisi auennut huomattavasti enemmän. Peli kuitenkin klaarattiin ja Samu palasi jälleen mielipuuhaansa – maalien tekemiseen

Samu Suominen 2 maalia (26 ja 60min)

Kevätkierroksen antia: 11 ottelua joista 9 voittoa, 1 tasuri ja 1 häviö. Maalisuhde 50-6. Ainoastaan kolme joukkuetta pystyi tekemään maaleja meitä vastaan, joten joukkueemme onnistui omassa puolustuspelaamisessaan loistavasti eikä hyökkäyspelaamisenkaan voi kovin pettynyt olla 50:n maalin jälkeen.

Man off the springseason: ERKKA SAARINEN täydellinen kevätkierros; jatkuvia oikea aikaisia ylösnousuja pakin tontiltaan, huikea määrä maalisyöttöjä ja puolustuspään pelaaminen myös ensiluokkaista.

RaiFu – FC Halikko 15.6.2015: 6 -0

Halikko lähti otteluun ennakkoluulottomalla kovalla prässillä, mutta Raifun oma pallollinen pelaaminen oli totutun vahvaa, eikä hätkähtänyt kovasta prässistä. Maaleja tehtiin välillä todella hienojen syöttökombinaatioiden jälkeen.

Erkka Saarinen oli jälleen totutulla pelipäällään ja oli osallisena ainakin kolmen maalin toteutumiseen. Maalintekijöistä Samu Suominen oli päättänyt antaa myös muille onnistumisen tunteita ja Aleksi Aso sekä Eemeli Palo kiittivät ja tekivät kumpikin kaksi maalia.

Kun kymmenen ottelun jälkeen maalisuhde näyttää 48-6 ei valmennusjohto voi olla kuin ylpeä joukkueestaan.

Aleksi Aso 2 maalia (8,69min)

Eemeli Palo 2 maalia (50,80min)

Tomi Koskinen 1 maali (14min)

Faton Dibrani 1 maali (88min)

AFC Campus – RaiFu 12.6.2015: 0 – 3

Totaalinen muutos edelliseen otteluun. Vastaan asettui taas joukkue joka oli asennoitunut pelaamaan jalkapalloa täydet 90 minuuttia. Pelitapa vastustajalla oli täysin erilainen kuin Raifulla. AFC laski oman joukkueensa puolustaessa todella alas, sumputti keskialueen ja oma hyökkäyspeli perustui vastahyökkäyksiin sekä pitkiin palloihin joilla koetettiin ruokkia nopeaa hyökkääjää.

Raifun oma pelitapa kuitenkin tuotti taas ansaitun voiton ja kaikki kolme maalia vastustajan verkkoon laukoi oivaan maalinteko vireeseen päässyt Samu Suominen.

Samu Suominen 3 maalia (24,41 ja 44min)

RaiFu – TuTo 5.6.2015: 15 – 0

Ottelun lopputulos kertoo jo kaiken oleellisen. Ensimmäinen kaksikymmentäminuuttinen maaliton, mutta piti sisällään jo 4 paikkaa josta RaiFu olisi voinut paremmalla viimeistelyllä tehdä maalin. 23 minuutin kohdalla Hellsten aloitti maalijuhlat upealla vasemman jalan vedolla vasempaan yläkulmaan n 20 metristä. Tästä kahdeksan minuuttia myöhemmin peli oli jo 5-0 ja TuTo:n selkäranka oli musertunut. Peli oli yhteen maaliin pelaamista ja loppupelissä nähtiin vielä kymmenen maalia lisää.

KaaPS – RaiFu 29.5.2015: 1-3

Otteluun Kaarinaan lähdettiin vähän pakkovoittomielellä ja se kieltämättä näkyi pelin alkuvaiheessa. Ottelu sinällään piti sisällään kaksi erilaista elementtiä; taitotaso ja pelaajien koko. Taitotaso oli selkeästi RaiFun vahvuus ja vastaavasti KaaPS:n pelaajat olivat kookkaampia joka näkyi selkeästi erikoistilanteissa. Erikoistilanteet olivatkin ainoita paikkoja joissa KaaPS pystyi luomaan maalintekopaikkoja. Peli oli koko ajan RaiFu:n hallinnassa, mutta tällä kertaa lopullista ratkaisua Helttulan läpiajon muodossa joka päättyi hallittuun maalintekoon saatiin odottaa luvattoman kauan…

Erityismaininnan pelaajista ansaitsevat tällä kertaa Ason veljekset. Mikko kahdella maalillaan ja Aleksi vahvoilla nousuillaan puolustajan tontilta sekä loistava esityö Mikon toiseen maaliin.

Mikko Aso 2 maalia (16 ja 62min)

Jaakko Helttula 1 maali (86min)

RaiFu – Ryhti 22.5.2015: 4-0

Kauden ensimmäinen paikallisottelu näki päivänvalon. AC Sauvo ottelun jälkeen RaiFu palasi omalle tasolleen ja ennenkaikkea pelasi ottelun läpi omilla omilla vahvuuksillaan eikä lähtenyt pelaamaan vastujan peliä. Peli ratkesikin jo ensimmäisellä puoliajalla ja toisella puoliajalla pelin tempo laski huomattavasti. Raision jalkapalloherruus siirtyi siis RaiFun harteille ainakin toistaiseksi.

Eemeli Palo 1 maali (1min)

Samu Suominen 2 maalia (13,20min)

Erkka Saarinen 1 maali (80min)

AC Sauvo – RaiFu 15.5.2015: 3-2

Kauden viides peli oli kärkikamppailu AC Sauvoa vastaan. Ottelu oli todella tasainen vääntö kahden hyvän, mutta erilaisella pelitavalla pelanneen joukkueen välillä. Ottelu ratkesi Sauvon vahvojen hyökkääjien eduksi.

Niinkuin aina, tasainen kova vääntö herättää tunteita puolin ja toisin, mutta peli kuitenkin säilyi suht siistinä. Ja tietenkin jossiteltavaakin jäi; Oliko Sauvon toinen maali paitsio? Ottiko Sauvon hyökkääjä kolmannessa maalissa pallon kädellä haltuunsa? Niin tai näin, ottelu ei kuitenkaan näihin ratkennut, vaan meidän omiin virheisiimme ja siihen, että paikoista ei tehty maaleja mm. neljä läpiajoa ilman tulosta…

Markus Teerikangas 1 maali (12min)

Tomi Koskinen 1 maali (60min)

RaiFu – KuuLa 8.5.2015: 2-2

Kauden neljännessä pelissä RaiFun voittoputki katkesi. KuuLa oli yllättävän pirteä ja varsinkin kärjessä oli nopeat kaverit jotka toivat jo hieman vaikeuksia RaiFun hyvin kauden aloittaneelle puolustuslinjalle. KuuLa siirtyi johtoon ottelun 25 minuutilla, mutta Koskisen Tomi toi RaiFu:n tasoihin 29 minuutin kohdalla hienolla henkilökohtaisella ratkaisullaan. Kun peliä oli pelattu 31 minuuttia tapahtui alakerrassa jonkinlainen kommunikaatio-ongelma ja toinen KuuLan kärkkäistä hyökkääjistä laittoi pallon maaliin.

Tästä alkoi RaiFun varsinainen taistelu pelikelloa vastaan kun KuuLa parkkerasi viisaasti bussin oman rangaistusalueensa eteen. Sisukas yrittäminen palkittiin viimein 82 minuutilla kun Faton Dibrani teki tasoituksen.

Hyvistä yrityksistä huolimatta oli tyytyminen tasapeliin, mutta positiivista oli se, että kahteen kertaan tultiin taka-ajoasemasta tasoihin.

Tomi Koskinen 1 maali (29min)

Faton Dibrani 1 maali (82min)

KY-Sport – RaiFu 3.5.2015: 0 -3

Myötätuuli jatkuu… Kolmas peli ja kolmas voitto otettiin Parkin kentällä KY-Sportista 0-3. Vastustajan kunniaksi on sanottava, että he antoivat tähän mennessä parhaimman vastuksen pelissä. Peli ratkesi ensimmäisen puoliajan 20:llä minuutilla kun Raifu teki minuutin sisään kaksi maalia, ensin Martin Nilsson vapaapotkusta sekä heti perään Eemeli Palo näyttävällä läpiajolla.

Kolme peliä pelattu eikä omaan päähän tehty vielä maaliakaan.

Martin Nilsson 2 maalia (19min, 80min/rp)

Eemeli Palo 1 maali (20min)

Raifu – PiPs 24.4.2015: 6-0

RaiFu jatkoi hyvää esitystään kaatamalla PiPs:n selkein numeroin 6-0 ja viime kaudella vaivannut maalinteon ongelma näyttäisi kaikonneen. Onnistumisia tuli laajalla sektorilla, sillä jokaisessa maalissa oli eri tekijä.

RaiFu:n keskikenttä (Aso, Hellsten, Kuusela) oli erityisen hyvällä pelipäällä eikä antanut PiPs:lle mitään mahdollisuutta rakentaa omaa peliään keskialueen kautta. PiPs:n ainoaksi mahdollisuudeksi jäi roiskaista pallo pitkänä RaiFu:n päätyyn ja nämä pallot taas RaiFun puolustus hoiteli varmasti.

Illan komeimmasta maalista vastasi Mikko, Aso jonka vapaapotku olisi kelvannut vaikka urheiluruutuun näytettäväksi.

VG-62-2 – RaiFu 15.4.2015: 0-4

5:n pelit RaiFu:n osalta saatin käyntiin Karvetin KHT:llä suotuisissa merkeissä. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli väkevä esitys joukkueelta ja peli ratkesikin melko varhaisessa vaiheessa.

Hyvä esitys koko joukkueelta, mutta erikseen voidaan mainita Samu Suominen kunnostautuneena maalintekijänä sekä Erkka Saarinen joka oikean laitapakin tontilta nousi jatkuvasti tukemaan oikea-aikaisesti hyökkäyksiä.