2-6 F.Dibrani
2-7 N.Rastas

#OnceAlways

RaiFu2 3-4 LTU2 (1-1) 1.9.2016

Kerttulassa tänään ns. kuuden pisteen ottelusta tuli loppujen lopuksi tasainen, vaikka LTU päästettiin muutaman maalin karkuun. RaiFun loppukiri ei riittänyt, vaan aika loppui kesken. Tänään valitettava tappio.

Loppukausi tulee olemaan tiukka, sillä sarjapaikasta käydään Vitosessa tiukkaa taistoa.

Tänään onnistujaksi voidaan nimetä Samuli Kuusela, joka iski kaksi maalia tänään!

Ensi viikolla jälleen tärkeä Vitosen matsi Ruskoa vastaan, josta olisi tärkeää saada pisteitä.

KuuLa 4-1 RaiFu2 (2-1) 27.8.2016

Vieraspelistä ei pisteitä tänään.
KuuLa parempi luvuin 4-1 Parkilla.

RaiFun ainokaisesta vastasi Sami Kuusela.

KaaPS 3-2 RaiFu2 (1-0) 18.8.2016

Lyhyesti kooste Vitosdivarin tämän illan tapahtumista:

Ensimmäinen puoliaika kotijoukkue onnistui maalinteossa, vaikka pallokontrolli oli Vihreillä. Ensimmäinen puoliaika lyhyesti purkkiin, sillä toisella puoliskolla riitti tapahtumia.

Toinen puoliaika tarjosi niitä kuuluisia tapahtumia lähes koko kauden edestä: kolme ulosajoa, neljä maalia, sekä lukuisia epäselviä tilanteita ja tunteiden purkauksia.

KaaPS 2-0 johtoon, kun P.Myllymäki torjuu kaksin käsin maaliviivalta ja pallo pilkulta sisään.

KaaPS pääsi ylivoimalla vielä 3-0 johtoon, kunnes pelaajamäärä kentällä palasi takaisin tasoihin: KaaPS-pelaaja toisella keltaisella ulos.

RaiFu aloitti kirin: ensin V.Virtanen kaventaa 3-1 ja loppuminuuteilla M.aso naulaa pilkulta 3-2.

Lopussa tunteet kuumenivat puolin ja toisin, kun RaiFu haki ahnaasti tasoitusta. Maalia ei tullut, vaikka paikkoja oli. RaiFu joutui lopussa toistamiseen vajaalle, kun M.Teerikangas saa toisen varoituksen ja näkee punalappua.

Näin tänään.
Ihan hyvä peli loppujen lopuksi, lopputulos ei.

RaiFu2 0-5 AC Sauvo (0-3) 11.8.2016

Sauvo kävi tänään ryöstämässä pisteet Kerttulasta selvin lukemin
0-5.

Ensi viikolla RaiFun kakkosjoukkue matkaa vierasotteluun KaaPSia vastaan. Ottelu pelataan ensi torstaina.

HUOM!
Huomenna Kerttulassa miesten nelosdivaria, kun RaiFun vieraaksi matkaa Salon Toverit!

RaiFu – SaTo
Perjantai 19:00
Kerttula KHT

Tervetuloa kaikki katsojat paikalle seuraamaan sarjan kärkipään taistoa!

#OnceAlways

AFC Campus 0-2 RaiFu2 (0-0) 5.8.2016

RaiFu2 lähti tänään haastamaan Parkin kentälle sarjan nelosta, AFC Campusta.

Campus pyrki pitämään palloa, mutta todellisilla maalipaikoilla ei kotijoukkue kuitenkaan juhlinut.
RaiFulla oli muutama hyvä maalintekopaikka avausjaksolla, mutta osumaa saatiin vielä odottaa.

Toisella puoliajalla tiivis puolustuspelaaminen jatkui Vihreiden osalta.
Puolittaisesta vastahyökkäyksestä se sitten syntyy: RaiFun a-junioreista mukaan tulleet topparit pelaavat onnistuneesti keskenään. J.Virtanen nostaa linjan yli toppariparilleen S.Vuoriselle, joka onnistuu tyylikkään juoksunsa päätteeksi.
0-1.

RaiFu sai buustia avausosumasta ja juonii pian jo toisen maalin: T.Leppänen näkee oikealta nousseen, a-junioreista myös mukaan nostetun, V.Wirkkalan, joka sijoittaa hienosti pallon ohi voimattoman Campus-vahdin.

Kakkosjoukkue ottaa näin upean voiton kärkisijoista kamppailevasta Campuksesta. Nollapeli, ehjä esitys ja kolme pistettä.

Tämä viikko ollut RaiFun joukkueilla voitokas sekä Nelosessa että Vitosessa. Tästä nokka kohti ensi viikkoa!

TuWe2 4-1 RaiFu2 (2-1) 30.7.2016

Raunistula oli tänään lähes kirjaimellisesti liekeissä, sillä kentän pinta taisi olla lähemmäs 60 astetta.

Ensimmäinen puoliaika tasaista vääntöä: TuWe siirtyi johtoon hieman onnella RaiFu-pelaajasta kimmonneesta pallosta, josta TuWe-peluri laittaa pallon läheltä pussiin.

Pelin upein osuma oli kuitenkin Vihreiden: T.Leppänen onnistuu upeasti reilusta 20 metristä suoralla vapaapotkulla.

Ennen huilitaukoa TuWe osuu vielä toistamiseen ja puoliajalle 2-1 punaisten johdossa.

Toinen puoliaika TuWe piti enemmän palloa ja onnistuikin kaksi kertaa lyhyeen aikaan. RaiFun siirryttyä kolmen pelaajan alakertaan ja hakien kavennusta, sai TuWe useita vastahyökkäyksiä.
Lopputulos siis 4-1 kotijoukkueelle.

Pelissä esiintyi tänään myös muutamia hyvin esiintyneitä debytantteja, kuten maalivahti Iiro Järvi ja Wolvesista siirtynyt Sami Kuusela!

Nyt todenteolla nauttimaan viikonlopusta!

Ensi viikolla jatketaan pelien merkeissä!

ÅCF 4-0 RaiFu2 (2-0) 23.7.2016

Tappioton ÅCF jatkoi kyseistä putkeaan tänään Yläkentällä. RaiFun kakkosjoukkue päästi vastustajan kahden maalin johtoon 20 minuutissa: ensin kulmapotkusta 1-0 ja sitten suorasta vapaapotkusta 2-0.

ÅCF jaksoi painaa ensimmäisen puoliajan hyvin, mutta RaiFu pääsi peliin mukaan toisella puoliajalla, ja pyrki prässäämään Ritareiden puolustusta ja keskikenttää. Maalia eivät Vihreät saaneet, vaikka peli kulkikin ihan hyvin.

Joukkueen nostettua ryhmitystä sai ÅCF iskettyä vielä kahdesti: matala keskitys vasemmalta ja pallo tyhjiin, sekä toinen hieno volley-osuma.

ÅCF oli tänään maalien valossa parempi ja vei pisteet. Loppuluvut eivät pelistä aivan kaikkea kerro.
Mutta nyt viikonlopun viettoon.

RaiFu2 2-1 Wilpas2 (2-1) 1.7.2016

Kevätkausi virallisesti taputeltu.

Kerttulan kentällä oli tänään tarjolla todella kiihkeä Vitosdivarin ottelu. Varsinkin viimeiset 10 minuuttia.

Ottelu lähti Vihreiden kannalta hyvin käyntiin, kun taululla komeilivat pian jo 2-0 luvut:
maalintekijöinä P.Myllymäki ja M.Aso.

Vaikka peli näytti hyvältä, nousi Wilpas mukaan otteluun hienolla kavennusosumalla. 2-1 taukoluvut.

Ottelu aaltoili loppu pelin päästä päähän. RaiFu sai luotua todella vaarallisia maalipaikkoja, mutta lisäosumilla ei enää juhlittu.

Viimeiset 10 minuutia olivatkin sitten tapahtumarikkaita minuutteja.
Wilpas haki kaikin keinoin kavennusta. Ensimmäiset torikokoukset RaiFu-maalille saatiin, kun Wilpas pelaajat tulivat jälkitilanteessa päin maalivahti Nevalaista.

Rikkeitä syntyi lopussa, kunnes tuomari lopulta nostikin punakorttia tempusta, joka ei tähän lajiin kuulu: RaiFu-toppari J.Rantala rikkoo, jonka seurauksena vastustaja tarraa häntä kaksin käsin kurkusta ja lentää pihalle. Kyseinen pelaaja ei tilannetta niellyt, vaan heitti vielä vedet katsojien päälle poistuessaan pelikentältä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin: kauden toinen voitto ja pisteet jäävät Raisioon.

Nyt pienen pieni hengähdys ja sitten kohti syksyä!
Syyskierroksella palataan pelien merkeissä!

TuKV 1-1 RaiFu2 (1-0) 18.6.2016

Maalintekijänä tänään T.Koskinen

RaiFu2 0-5 FC RP (0-3)12.6.2016

Raportti pidetään tänään lyhyenä ja ytimekkäänä:
Kakkosjoukkueen kurssi ei valitettavasti tänään kotikentällä kääntynyt.

Rusko teki ensimmäiseen 25 minuuttiin kolme maalia ja antoi lievää shokkihoitoa Vihreille.

Toisella puoliajalla Rusko lyö ottelun pakettiin, kun 5 minuutin sisään kaksi lisäosumaa.
Lopputulos tänään 0-5.

Tuulisesta Kerttulasta pisteet tänään siis Ruskoon.

Ensi viikolla Yläkentällä vastassa tämän hetken Vitosen sarjajumbo TuKV. Kyseisenä lauantaina täysi pistepotti olisi ehdottoman tärkeä.

‪#‎OnceAlways‬

LTU2 3-1 RaiFu2 (1-0)3.6.2016

RaiFun kakkosjoukkue lähti hakemaan Littoisista tänään tärkeitä pisteitä, mutta valitettavasti lopulta heikolla tuloksella.

Littoisten kova ja tuulinen kenttä tuotti tänään hankaluuksia, kun peli ei oikein lähtenyt rullaamaan. Puolin ja toisin molemmilla joukkueilla paljon syöttövirheitä, sekä pallon menetyksiä.

LTU siirtyi kuitenkin 1-0 johtoon vastahyökkäyksestä, kun pallo pelattin käytännössä tyhjiin.

Puoliajalle myös kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika ei paljoa ensimmäisestä poikennut, vaikka RaiFu pyrki muutamalla vaihdolla kääntämään peliä.

LTU iskee pian 2-0 ja 3-0:
ensin kulmapotkun jälkitilanteesta ja sitten suorasta vapaapotkusta.

Kakkosjoukkueella ollut hieman tuskainen kevätkausi, sillä otteluiden lopputulokset eivät ole tuottaneet montaa voittoa/pistettä (8 peliä, 7 pistettä:
1 voitto, 4 tasapeliä, 3 tappiota).

Peliin tuli kuitenkin vielä pienen pieni toivon kipinä, kun 85.minuutilla M.Rusanen pamauttaa pallon LTU-maalin riman alle upealla ulkosyrjälaukauksella.

Kyseinen kipinä ei enää leimahtanut liekkeihin, vaan loppuvihellys kaikui ilmoille. Lopputulos siis 3-1 ja pisteet jäivät tällä kertaa Littoisiin.

Seuraavan pelin teemana varmasti on kurssin kääntäminen. Viimeisin voitto on avauskierrokselta, joten seuraavassa pelissä olisi makoisaa ottaa se kauden toinen voitto.

Seuraava Vitosen peli 12.6. kello 14:30 Kerttulassa. Vastassa FC RP.

RaiFu2 1-1 KuuLa (0-0)26.5.2016

Viime kaudelta tuttu KuuLa matkasi sateiseen Raisioon haastaen tällä kertaa RaiFun kakkosjoukkueen.

Ensimmäinen puoliaika ei tarjonnut kummallekkaan vaarallisia maalintekopaikkoja, ja peli aaltoili aikalailla päästä päähän. Ensimmäinen puoliaika oli kaiken kaikkiaan tasaista vääntämistä pienine syöttövirheineen.

Toisella puoliajalla nousi myös pelin tempo hieman ylemmäs. RaiFu sai käännettyä ottelua vieraitten päätyyn, mutta edelleenkään KuuLa-veskaria ei oltu päästy kokeilemaan. Vihreiden peli parani jälleen loppua kohden.

80 minuuttia vaihtunut pelikelloon, kun vaihdosta sisään tullut kaksikko juonii avausmaalin: T.Koskisen loistava kulma löytää takatolpalle kiertäneen S.Kuuselan, joka puskee lähietäisyydeltä pallon verkkoon. Tilanne 1-0.

KuuLa reagoi heti takaiskun jälkeen. Vieraat nostivat pelaajia hyökkäykseen ja pyrkivät tosissaan tekemään tasoitusmaalia.

Ottelu kääntyy juuri lisäajalle, kun Kuuvuoren Laaki nousee tasoihin. Voisi sanoa, että taas kerran kävi näin:
Laaki antoi omalta kenttäpuolelta paitsiosta tuomitun epäsuoran, josta pallo päätyi RaiFun boksiin. Pallo kimpoili boksissa siten, että KuuLa pelaaja sai lopulta tökätä pallon lähes tyhjiin.

Täydellinen ’deja vu’ viime pelin loppu minuuteista, mutta näitä sattuu.

RaiFu sai kuitenkin heti seuraavasta hyökkäyksestä vielä loistavan paikan: suoraan aloituksesta ylös lähteneen hyökkäyksen päätteeksi T.Koskinen pääsee antamaan hyvän keskityksen. F.Dibranin hyvä juoksu takatolpalle on tuottaa tulosta, mutta kurotus ja osuma palloon oli vain muutamasta sentistä kiinni.

Lisäajalla ei lisäosumia enää nähty ja ottelu päättyi 1-1.

Pisteet tasattiin, ja pistejahti jatkuu ensi viikolla. RaiFu2 kohtaa ensi viikon perjantaina Littoisissa Vitosdivarin pelissä LTU:n kakkosjoukkueen.

RaiFu2 1-1 KaaPS (1-0)21.5.2016

Kerttulaan matkusti tänään Vitosdivarin otteluun Kaarinan Palloseura. Ottelun ajankohta oli pahasti osunut Suomen välieräpelin päälle, mutta muutamat tunnolliset katsojat olivat löytäneet aurinkoiseen Kerttulaan.

RaiFu oli lähtenyt liikkeelle hieman normaalista poikkeavalla taktiikalla, 3-5-2. Avausmaali syntyykin laidassa sahanneen J.Suopajärven nousun jälkeen, kun Suopajärvi ohittaa KaaPS-vahdin laukauksellaan.

Taukolukemat 1-0.

Toisella puoliskolla RaiFu sai loistavia maalipaikkoja, mutta maaliverkot eivät toistamiseen KaaPS-veskan takana heiluneet. RaiFulla oli mm. läpiajoja, mutta KaaPS maalivahti esti kuin estikin Vihreiden yritykset.

90+1 oli pelattu, kun KaaPS saa vapaapotkun lähes puolesta kentästä. Pallo lähetettiin kohti RaiFu-maalia ja pienen kimpoilun jälkeen KaaPS nousee tasoihin lisäajalla.

Pisteet tasattiin, ja ehkä pieni karvas maku jäi kotijoukkueen suuhun lisäajalla syntyneen tasoituksen takia.

Yhtenä positiivisena nostona voisi nostaa M.Rusasen, joka pelasi hyvän ottelun tänään. Laidassa viilettänyt Rusanen teki loisto nousuja koko ottelun ajan, ja oli sekä luomassa että päättämässä tilanteita. Rusanen pelasi ensimmäisen Vitosdivarin pelin tänään pitkän loukkaantumisen jälkeen (tosin alla muutama Kutosdivarin peli jo tältä kaudelta).

Vitonen jatkuu jälleen ensi viikon torstaina Kerttulassa.
26.5. kello 19:30
RaiFu2 – KuuLa.

AC Sauvo 4-0 RaiFu2 (1-0) 13.5.2016

Kakkosjoukkue reissasi Sauvoon, josta ei viime aikoina pisteitä ole RaiFun mukaan lähtenyt.

5 minuutin kohdalla Sauvo siirtyy jo johtoon, kun Sauvo-kärki pääsee läpi, ohittaa maalivahti Jormanaisen ja siirtää pallon tyhjiin.

Ensimmäisellä puoliajalla ei RaiFu oikein saanut maalipaikkoja ja Sauvo oli aikalailla kuskin paikalla.

Toinen puoliaika, 53. minuutilla Sauvo iskee toisensa puolen kentän vapaapotkun jälkitilanteesta.
Kahta minuuttiakaan ei ehdi kulumaan, kun kotijoukkue Sauvo johtikin jo 3-0.

RaiFu pääsi peliin hieman mukaan toisen puoliajan aikana, mutta Virheät olivat antaneet jo vastustajalle liikaa eteen. RaiFu pääsi muutamiin kertoihin kolisuttamaan maalipuita, mutta pallo ei tänään vastustajan maaliviivaa ylittänyt.

RaiFun nostettua ryhmitystä, sai Sauvo muutaman vastahyökkäyksen.
Lopulta Sauvo teki loppuluvut 4-0 puskumaalilla.

Pisteet jäivät Sauvoon ja kakkosjoukkue jatkaa pistejahtia jälleen ensi viikon lauantaina Kerttulassa.

RaiFu2 1-1 AFC Campus (0-1) 5.5.2016

Kerttulaan saapui tänään kakkosjoukkueen vieraaksi voittiputkessa liitävä AFC Campus.

Ensimmäisellä puoliajalla Campus hallitsi ja loi paikkoja RaiFun päätyyn onnistuen tekemään lopulta myös ottelun avausmaalin. RaiFu ei koko puoliajalla oikein vaarallisille paikoille päässyt.
Taukotilanne 0-1.

Toisella puoliajalla RaiFu sai hieman juonesta kiinni. A.Ringbomin ikävän loukkaantumisen jälkeen RaiFu muutti hieman taktiikkaa hyökkäävämmäksi.

Loppupeli oli RaiFun painostusta ja Campus pyrki vain iskemään vastahyökkäyksillä lyöden pitkää palloa.

Varsinainen peliaika oli jo umpeutunut ja lisäaikaa annettiin 5 minuuttia.

Muutamien paikkojen jälkeen kotijoukkue saa vapaapotkun 20 metristä, josta syntyy kuin syntyykin tasoitus. T.Leppänen tuo kotijoukkueen tasoihin, ja kyseinen maali oli Campuksen ensimmäinen päästetty maali tällä kaudella.

Lisäajalla tehty maali jää illan viimeiseksi ja ottelu päättyy 1-1.

Salossa huomenna Nelosen ottelu, jossa taistellaan tärkeistä pisteistä.
Huomenna lisää infoa ja raporttia kyseisestä pelistä.

RaiFu2 2-2 TuWe2 (0-0) 28.4.2016

Sateinen Vitosdivarin iltapeli Kerttulassa TuWen kakkosjoukkuetta vastaan on saatu päätökseen.

Ensimmäinen puoliaika tahkottiin maalittomana, vaikka muutamia maalintekopaikkojakin oli. Varsinkin RaiFun maalivahti Karvinen piti muutamalla hyvällä torjunnalla kotijoukkueen maalin puhtaana.

Toisella puoliajalla saatiin enemmän tilanteita, ja 52 minuutin kohdalla TuWe kolisuttaa jo ylärimaa.

Avausmaali on kuitenkin kotijoukkueen tekemä: 60 minuuttia pelattu, TuWen toppari sutaisee vain vesipisarat pois pallolta, ja F.Dibrani pääse tämän sutaisun seurauksena läpi. Dibrani viimeistellee 1-0 maalin ohi TuWe-vahdin.

RaiFu saa luotua painetta TuWe-päätyyn ja onnistuu toistamiseen 68 minuutin kohdalla: T.Pinta lähettää loistavalla pystysyötöllä F.Dibranin jälleen läpiajoon, josta Dibrani laittaa pallon toistamiseen maaliin.

Tämän jälkeen vauhti hieman hyytyi ja TuWe siirsi ottelun painopistettä kotijoukkueen päätyyn.

73 minuutin kohdalla TuWe onnistuu: pienen sähellyksen ja kimmokeenkin jälkeen pallo nousee yli maalivahti Karvisen, ja tilanne kaventuu 2-1.
Kauaa ei kulu, kun TuWe tulee lopulta rinnalle: 78 minuuttia ja laukaus pilkun kohdalta löytää tiensä maaliverkkoihin saakka.

Loppuluvut 2-2 ja molemmille joukkueille tänään matkaan yksi piste.

RaiFu2 0-2 ÅCF (0-1)

Vitosessa RaiFun kakkosjoukkue koki tänään avaustappionsa, kun ÅCF tuli ryöstämään pisteet Kerttulasta.

Ottelussa riitti dramatiikkaa, kun reilun vartin jälkeen junnuista apuun kutsuttu R.Sihvonen näki punalappua kaadettuaan vastustajan hyökkääjän rangaistusalueella.

Rankkari, ja ÅCF 0-1 johtoon.
RaiFun peli ei kuitenkaan lannistunut miehen vajaalla, vaan peli oli tasaista vääntöä loppuun asti.

ÅCF ei pystynyt hyödyntämään miesylivoimaansa kunnolla ja RaiFu olikin toisella puoliajalla pelissä täysin mukana, vaikka maalia kotijoukkue ei harmittavasti saanutkaan aikaan.

ÅCF saa 70 minuutin kohdalla toisen laukauksensa maalia kohti pienen sähläyksen jälkeen boxissa, ja vierailijat muuttavat tilanteeksi 0-2.
Lisäosumia ei Kerttulassa enää tämän jälkeen nähty.
Pisteet matkasivat täten Turkuun ja ÅCF:n tilille.

Vitosessa raisiolaisten pelit jatkuvat torstaina 28.4. kello 20:30.
Torstaina pelipaikkana jälleen Kerttula ja vastustaja TuWe2.

SCR 0-1 RaiFu2 (0-1) 13.4.2016

Kakkosjoukkueen vitosdivarin kaste on ohitse ja kolme pistettä plakkariin.
Raision Derby oli paikka paikoin juuri niin kiihkeä ja tunteikas, kun osasi ennakkoon odottaa.

Yhteen lauseeseen tiivistettynä: 1.puoliaika oli täysin Vihreiden, mutta toisella puoliajalla peli hieman sekosi ja homma kääntyi kotijoukkueelle.

Ottelun ainokainen syntyi jopa hieman epänormaaliin tapaan, pitkän ja korkean pystypallon jälkeen.
Hyvän pystyjuoksun jälkeen, M.Teerikangas nosti hallitusti pallon yli SCR-vahdin ja muutti lukemiksi 0-1.

SCR painoi lopussa pitkää palloa RaiFu-päätyyn ja loi häslinkiä, mutta lopulta ilman tulosta.
Kakkosjoukkueelle siis täydet pisteet, ja Vitosessa seuraava vastus ÅCF 24.4.