A-Pojat

Tapahtumat

A-Pojat

JOUKKUEEN TERVEHDYS!

Tervetuloa RaiFu A-pojat joukkueen kotisivuille!

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että RaiFu A-pojat ovat valmiina aloittamaan uuden kauden vuonna 2024. Tulevana kautena pelaamme P20 kakkosta ja tavoitteenamme on kehittyä yhdessä joukkueena ja saavuttaa tuloksia kentällä.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa, ja olemme nyt siirtäneet harjoituksemme ulos Kerttulan ulkokentälle. Tämä antaa meille uuden mahdollisuuden kehittää pelitaitojamme isolla kentällä ja nauttia kevään tuomista lämpimistä ilmoista.

Haluamme myös toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uudet pelaajat joukkueeseemme milloin tahansa kauden aikana. Olitpa sitten kokenut pelaaja tai lajin pariin palaava, meillä on paikka sinulle joukkueessamme. Tärkeintä meille on joukkuehenki ja yhdessä tekeminen.

Seuraa sivujamme pysyäksesi ajan tasalla kaikista tulevista tapahtumista, otteluista ja mahdollisista muutoksista harjoitusaikatauluissa.

Olemme valmiita tekemään kovasti töitä ja luomaan unohtumattomia hetkiä kentällä yhdessä. Tule mukaan ja ole osa RaiFu A-pojat joukkuetta vuonna 2024!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Pelaajat