Eka askel otettu – Tervetuloa vihreisiin Tiia

Eka askel otettu!

Hypättiin ma 11.3. RaiFun aktiivisten toimihenkilöiden kanssa uusien näkökulmien kautta kehittämään seuran toimintaa avoimempaan ja entistäkin ihmisläheisempään – hyvinvoivaan suuntaan! Seuran tavoitteena on mahdollistaa kaikkien RaiFulaisten potentiaali ja siihen haetaan nyt myös psyykkisen valmennuksen alueelta lisää työkaluja.

iltaman aikana:

  • Pohdittiin roolejamme! Mitä nuoret meistä miettivät, kun tulemme 10 vuoden päästä kadulla vastaan? Miten vaikutin? Millainen tiimin jäsen olen tai haluaisin olla? Annan seuralle ja pelaajille paljon aikaani; mitä toivon roolistani saavani?
  • Avattiin rohkeasti tabuja vapaaehtoistoimintaan ja valmentamiseen liittyen
  • Listattiin luottamusta lisääviä toimia (pelaajat, toimihenkilöt, vanhemmat) ja pysähdyttiin miettimään anteeksipyytämisen taidon tärkeyttä

Tämä iltama oli pintaraapaisu ajatusten herättelyyn ja pohdintaan! Seuraavaa askelta suunnitellaan jo ja joukkueille tulee myös erikseen tietoa workshopeista/mentoroinneista joukkueille/pelaajille valmennuspäälliköiden kautta.  Suuri kiitos iltamaan osallistuneille aktiivisille toimihenkilöille!

Liitetiedostot