Kaanaan Kuninkaat -12

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

Kaanaan Kuninkaat -12 tai tuttavallisemmin Kaanaan Kunkut -12 on perustettu keväällä 2018. Pelaamme Nappulaliigassa kahdella peliryhmällä, AC/DC-lisätunnuksilla.

Jako AC/DC -peliryhmiin ei ole pysyvä, vaan vaihtelee pelistä toiseen. Näin takaamme joukkueen yhteishengen pysymisen hyvänä, ilman AC:ta ei ole DC:tä! Taitavat valmentajamme huolehtivat siitä, että kaikki pelaajat saavat tasapuolisesti peliaikaa taidoista riippumatta. Meillä ei kauaa vaihtopenkillä ehdi istua!

Kunkkujen toimintaa pyöritetään vapaaehtoisten vanhempien voimin. Nappulaliiga onkin parhaimmillaan koko perheen yhteinen harrastus, missä lapset pääsevät kohtuullisin kustannuksin mukaan joukkueurheiluun. Raision Nappulaliigan kausimaksu v.2018 on 40€.

Kevätkauden pelit pelataan tiistaisin vuorotellen kolmella kylällä, Kaanaassa, Tikanmaalla ja Ihalassa, jolloin kukin kylä vuorollaan vastaa myös buffetin järjestämisestä. Kaanaassa on vielä yksi kotipeli torstaina 31.5.2018 klo 17-19.30. Syksyn peleistä infoamme myöhemmin. 

Treenaamme Kaanaan koulun kentällä torstaisin klo 18-19. 

Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan!