Vaasa Cup

2.7. Torstai

Lähdimme Kerttulasta klo 13.30 kohti Vaasaa ja kaikki olivat ajoissa paikalla. Matkan aikana katsottiin leffaa Vampire dog, jolloin bussiin tuli hiljaista. Ruokailimme Porin ABC:llä. Kun pääsimme koululle, meille ilmoitettiin, että majoittaudumme kahteen luokkaan, vaikka meille oli luvattu yksi iso luokka. Sitten toisesta luokasta tehtiin yöpymishuone ja toisesta pukeutumishuone. Saimme loppujen lopuksi kaikkien patjat mahdutettua yhteen huoneeseen. Iltapalan söimme koulun pihalla picnic-muotoisesti. Nukkumaanmennessä huone piti pimentää. Siinä tohinassa myös verho irtosi niin korkealta verhotangosta, ettei sitä saatu takaisin.

3.7. Perjantai

Aamulla herättiin ajoissa klo 6.45 toiset enemmän ja toiset vähemmän nukkuneena. Yöllä luokan palovaroittimesta loppui patteri ja moni oli kuunnellut sen piipitystä. Unissaan tytöt lainasivat myös naapurin patjaa.  Turaukseen mentiin kahdella joukkueella. Tytöt jaksoivat pelata hienosti kuumasta helteessä huolimatta. T03 sarjassa voitettiin molemmat pelit: Raifu - Toivolan Urheilijat 5 -0 ja  Norrvalla - Raifu 0 - 3. T04 sarjassa tuli molemmista peleistä tappio: I-JBK - Raifu 2- 0 ja Raifu - Pallokissat 1 - 6. Pelien jälkeen jaksettiin lähteä vielä discoon keskustaan. Discossa oli ihan tylsää. Tyttöjen mielestä  siellä soi musiikki niin kovaa, että seinät kaatuu ja peilit tippuu. Pukeutumishuoneessa hämmästelimme "paavojen" vaateläjää. Onnea vaan niille neljän tytön vanhemmille, kun etsiskelevät oikeita kamoja. Aurinkorasvan käytöstä huolimatta, joukkueessa on muutama punanahka.

4.7. Lauantai

Aamulla säikähdimme, kun yksi patja oli tyhjä, kunnes löysimme tytön nukkumassa patjan alta.  Yksi tytöistä oli yöllä punnertanut tietämättä kuitenkaan itse asiasta. Yön treenaus tuotti tulosta, sillä tyttö teki pelissä maalin.Tänään ei aurinko paistanut, joten ei ollut niin kuuma pelata kuin eilen. T03 sarjassa tuli voitto ja tappio: NiceFutis - Raifu 0 - 2 ja Raifu - VIFK 0 - 1. Tappiosta huolimatta olimme lohkovoittajia ja pelataan huomenna sijoista 1 - 4. T04 sarjassa tuli myöskin voitto ja tappio: Raifu - Haupa 0 -1 ja Ospa - Raifu 0 - 2.  Pelien jälkeen puolet tytöistä meni mereen uimaan, eikä vesi ollut edes kylmää. Yhden tytön jalka teipattiin ja muutaman tunnin päästä tyttö huomasi, että teippi olikin väärässä jalassa:) 

5.7. Sunnuntai

Viimeisenä turnauspäivänä heräsimme ajoissa, koska molemmissa sarjoissa oli peli jo aamulla klo 9.00. T03 sarjassa pelattiin Gristan keltaisia vastaan, joka hävittiin 2 - 0 ja näin ollen mentiin pronssipeliin. Tyttöjen maalaamat vihreä-valkoiset viivatkaan kasvoissa eivät auttaneet fyysisessä pronssipelissä, vaan peli hävittiin Nokian Pyrylle 2 - 0. Pelissä tytöille tuli paljon loukkaantumisia, mutta onneksi selvittiin pelkillä säikähdyksillä. Näin ollen sijoitus oli neljäs, mikä oli hieno saavutus kovatasoisessa turnauksessa, missä joukkueita sarjassa oli 15. T04 sarjassa pelattiin kaksi tasuria: Raifu - Pallokissat 1 - 1 ja Haupa - Raifu 3 - 3. Viimeisessä pelissä oltiin tappiolla 3 - 0, mutta kahdeksan minuuttia ennen pelin loppua, tytöt saivat tsempin päälle ja tasoittivat pelin. Hienoa tytöt! 

Pelien jälkeen käytiin syömässä ja siivottiin luokat. Luokkien tyhjentäminen sujui yllättävän nopeasti, vaikka aluksi näytti siltä, että tavaroita ei ikinä saada oikeaan kassiin. Kotimatka alkoi klo 17.00 haikein mielin.

Turnausmatka oli onnistunut, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi sekä tytöt viihtyivät. Ainut huono asia reissussa oli tyttöjen mielestä, että reissu loppui liian nopeasti. Matkan aikana tytöt kehittivät uusia lauluja, joissa valmentajat saivat uudet nimet "nipsukka" ja "napsukka". Turnausmatka oli hieno kokemus koko porukalle ja tytöt käyttäytyivät hienosti. Suuret kiitokset meidän kuljettajalle Markolle, ilman omaa bussia kulkeminen olisi ollut todella hankalaa välimatkojen takia! Kiitos kannustusjoukoille ja koko porukalle!