Vanhemmat uutiset

KEVÄTKAUDEN 2016 UUTISIA


Kolea divaripeli Ruskolla

Tiistaina 17.5. Raifun divari kohtasi Ruskon, ja peli päättyi vastaustajan voittoon 5-1. Hyvän alun jälkeen tuli vastustajan tiukkoja hyökkäyksiä ja Raifun epäonnea, kun puolet pelistä jouduttiin loukkaantumisen takia pelaamaan vajaalla miehityksellä. Hyvä taistelu silti loppuun asti!

DSC01018.JPG

DSC01019.JPG


Liigan harjoitusmatsi Raifu-Rusko

Ihalassa pelattiin myöhään tiistaina 10.5. liigan harjoitusmatsi Ruskon palloa vastaan. Veikka teki komean ja varman työn maalissa, ja koko joukkue oli mahtavassa maalintekovireessä: lukemat 9-2 Raifulle! Videoita pelistä voi katsoa Raifu 05:n Fb-sivuilla avautuvista linkeistä:

VIDEO Raifu - Rusko   

DSC00982.JPG


PiPs-kevätturnaus ja neljäs sija

PiPs-kevätturnaus käytiin lauantaina 7.5.16 Piikkiön POP Pankki-Areenalla. Raifu taisteli itsensä hienosti koko turnauksen neljänneksi. Karsintaottelut käytiin EuPaa, KaaNa Littoista, SalPaa ja SoVo/LoPsia vastaan. Katso lisää turnauskuvia linkistä

PiPs-kevätturnaus.

Katso myös pronssiotteluvideo

DSC00975.JPG

Liigan piirisarjapeli Raifu - VG-62

Raifun liiga sai vastaansa VG-62:n Ihalassa pe 6.5. Peli päättyi 4-2 VG-62:n voittoon. Tiukkaotteisen pelin VIDEOT voi katsoa linkeistä

VIDEO Raifu - VG-62 osa 1

VIDEO Raifu - VG-62 osa 2


Länsirannikon liigaturnaukset käyntiin Halikosta

24.4.16 sunnuntaina käytiin ensimmäinen Länsirannikon liigan haastajasarjan turnaus Halikossa. Kovatasoisessa turnauksessa voitettiin kaksi ja hävittiin kaksi peliä - hyvä suoritus, vaikka runsaampiinkin maaleihin ja voittoihin oli mahdollisuuksia. Muut joukkueet olivat FC Halikko, FC Jazz, P-Iirot ja TPS. 

Liigan pojilta nähtiin peleissä upeita syöttökuvioita, yksilönousuja ja pääpukkauksia. Katso lisää pelitilannekuvia linkistä

 Länsirannikon liigaturnaukset

DSC00755.JPG


Raifun P05 -liigalta loistava piirisarjan avaus

 Liigan piirisarja käynnistyi reippaalla voitolla APUsta luvuin 5-1 Ihalassa pe 22.4.16. Raifu karvasi läpi ottelun pallon agressiivisesti itselleen ja oli ottelussa hallitsevampi osapuoli. Valmentaja oli saanut luotua joukkueeseen hyvän taisteluilmeen. Vastustajakin oli vaarallinen ja teki muutaman pahan nousun, mutta onneksemme sai viimeisteltyä vain yhden osuman. 

Ottelussa onnistuivat niin hyökkääjät, puolustajat kuin maalivahtikin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! 

DSC00671.JPG

DSC00686.JPG


Talvisarjassa komeasti hopeaa ja pronssia

LIIGA:

Sunnuntaina 17.4. saatiin talvisarja Maskussa upeaan päätökseen: liiga vei sarjansa pronssin ottelussa Raifu 06:ta vastaan. Peli päättyi tasalukemiin 1-1, ja rankkarikisassa Michael piti maalissaan puhtaan nollapelin.

RANKKARIVIDEO

Pelin voitto ja pokaali kotiin, mahtavaa pojat ja valmentajat!

DSC00607.JPG

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, ja hyökkäyksessä nähtiin yksinpujotteluja. Maalista vastasi Axel. 

DSC00611.JPG

Tauon jälkeen Raifu 05 käänsi pelin hallinnan itselleen ja loi painetta vanhaan hyvään malliin vastustajan päähän. 

DSC00630.JPG

DSC00640.JPG

Rankkarikisa oli liigan juhlaa! 

DIVARI:

Hopeaa tuli!

Raifun divari sai vastaansa sarjassaan voitokkaasti pelanneen Aunelan. Onni teki taitavan ja liikkuvan työn mokkena ja torjui kovia vetoja tarkasti. Sekä hyökkäys että puolustus toimivat, mutta Aunela sai pienen kaulan, vaikka kaikki ainekset lisämaaleihin olivat kipakasti pelanneella Raifullakin. Näin tällä kertaa, tulos 3-1, ja kotiin hopeapokaali!

DSC00645.JPG

DSC00659.JPG


Ykkösellä tasapeli Naantalissa VG-62 mustaa vastaan

Ykkösen piirisarjapelit käynnistyivät Naantalissa 18.4.16. Peli päättyi tasan 1-1, maalintekijänä Mikke, mutta koko pelin hallinta oli Raifulla. Maalipaikkoja oli paljon, ja kun ensi kerralla saadaan parempaa viimeistelyä ja lisää laatua laukauksiin, niin kevätkausi pelataankin alla olevan kuvan mukaisessa filiksessä: 

joukkue_kadet.jpg


Raifun liiga harkkapelin voittoon TPS valkoisista luvuin 5-1

Ihalan kentällä käytiin Raifu 05:n liigan ja TPS valkoisten välinen harjoitusottelu torstaina 7.4.16. Kylmässä mutta aurinkoisessa kelissä pojat taistelivat upeasti, hallitsivat peliä ja puolustivat tarmokkaasti.

Maalivahdilta nähtiin todella taitavia koppeja. Maaleja ropisi vastustajan verkkoon viisi, ja niistä vastasivat Mikke hattutempullaan sekä Matias. DSC00411.JPG

DSC00419.JPG


Raifun maalivahdille kultaa Goalkeeper Combatista

Raifun ykkösmaalivahti Michael Sandham voitti kultaa Sauvon Peimari Areenan maalivahtikisoissa. Hän voitti pisteillään alkukarsinnat ja eteni finaaliotteluun Peimari Unitedin Matias Turusta vastaan. Kolmanneksi tuli VG-62:n Atte Määttänen. 

Tässä 05-sarjassa toisistaan ottivat mittaa 7 ottelijaa, kotiseuroinaan Raifu, VG-62, Peimari United, Liedon Pallo, Kaapo ja MynPa53. Ottelut käytiin kahden maalivahdin kesken. Maalinteon tyyli oli vapaa: potku, volley tai heitto. Yksi ottelu kesti 90 sekuntia. Kisat järjestettiin nyt toista kertaa, ja ne ovat ainoat laatuaan Suomessa.

Onnea Michaelille loistavasta suorituksesta ja upeasta kevätkauden startista! 

20160403_102756.jpg

20160403_113750.jpg

Katso video palkinnonjaosta (klikkaa tätä)


Pelaajien kehityskeskustelut nyt käynnissä

 Jokaisen Raifu 05 –pelaajan huoltaja käy päävalmentajan kanssa pelaajan kehityskeskustelun kevään aikana. Tällöin pohditaan pelaajan vahvuuksia ja kehityskohteita sekä vaihdetaan muut tärkeät kenttäkuulumiset.

 

Kehityskeskustelut ovat tärkeitä, jotta valmentaja kuulee myös pelaajan toiveet.  Vanhemmalle taas tärkeää on kuulla, millä tasolla oma lapsi palloilussa on ja mitä voisi kotona huomioida. Tilannekatsaus on arvokas hetki pelaajan tärkeille aikuisille kohdata ja yhdistää voimansa innostavan jalkapalloharrastuksen eteen. 

IMG_0151.JPG

Joukkuepalaverien lisäksi tarvitaan yksilöllisiä kehityskeskusteluja, jotta kukin pelaaja edistyy omalla tasollaan. 

IMG_0143.JPG

Kehityskeskustelussa valmentaja ja huoltaja käyvät läpi pelaajan taidot ja roolin joukkueessa, jolloin yhdessä luodaan suuntaviivat tulevaan kauteen.


Pelaajapalaverissa luotiin tärkeät joukkuesäännöt

Raifu 05 kokoontui hampurilaisten äärelle Taponkedon treenien jälkeen. Pelaajat allekirjoittivat yhteiset säännöt, jotka ovat kivojen treenien ja hyvän joukkuehengen pohjana myös tulevaisuudessa. 

Pelaajapalaveri.jpg


TALVIKAUDEN 2015-16 peliraportteja ja tilannekuvia:


Liiga pronssipeliin

Raifu valkoinen sai vastaansa Ruskon pallon maaliskuun semifinaaliotteluissa. Vastus olikin todella kova, ja tasaisesti mentiin kovatasoisessa pelissä loppuun asti. Ehkä Raifu hieman hallitsi kenttätapahtumia, ja joukkueen pelivire oli hyvä, mutta valitettavasti tällä kertaa hävittiin lukemin 1-2. Hieno taistelu kuitenkin koko joukkueelta! Arvokasta oppia saatiin, ja kaikki voivat olla ylpeitä omasta suorituksestaan.

Edessä on vielä pronssipeli, ja siihen lähdetään kovalla tsempillä. Vastustajana tulevassa pelissä on Raifu 06.

RaifuvalRUPA2.JPG

Maalipaikkoja luotiin, ja komea täysosuma tuli heti alussa.Raifu vihreät huhtikuun finaaliin

Raifu vihreät kohtasi VG62:sen talvisarjan toiseksi viimeisessä ottelussa 20.3.16. Ottelu oli hyvävauhtinen, ja Matias tykitti Raifulle neljä komeaa maalia. Tuloksena oli hieno voitto ja ansaittu finaalipaikka Aunelaa vastaan. Finaalista tulee jännittävä tapahtuma, ja vielä voittamaton Aunela saa kovan vastuksen Raisiosta.

RaifuVihreaVG62.JPG

Matias liekeissä! Kuvassa onnittelut joukkuekavereilta, lopputulos Raifulle 4-0.


Molarit loistivat ystävänpäivän otteluissa

Raifu valkoinen ja vihreä saivat 14.2. sunnuntaina jälleen kaksi tärkeää voittoa, joten maaliskuun tulevissa peleissä taistellaan jo sijoista 1-4. Upeaa, pojat sekä valmentajat!

Muissa talvisarjan peleissä VG 62:sen pääsi yllättämään Ruskon Pallo, joka näin tulee Raifu valkoisten vastustajaksi maaliskuussa. Raifu vihreä puolestaan kohtaa seuraavassa pelissä toistamiseen VG 62 keltaiset. 

Lue alta tarkka peliraportti ystävänpäivän sijoitusotteluista. Käy myös alla olevasta linkistä katsomassa video komeasta rankkarivedosta, jolla Raifu vihreä vei voiton PiPs-joukkueesta:

Katso rankkarivideo klikkaamalla tätä linkkiä. 

1402liiga-3.jpg

Liiga kukisti MaPs valkoisen numeroin 3-0, maalintekijöinä Oscar, Mikke ja Axel. Maalivahti oli upeassa vedossa loistotorjunnoillaan.

 

PELIRAPORTTI: Ystävänpäivän sijoitusottelut

Jännittävän jalkapallopäivän tuloksena Raifu P05 haki Maskusta kotiin kaksi tärkeää voittoa. Sekä Raifu vihreä että valkoinen ovat näin varmistaneet paikkansa neljän parhaan joukossa Maskun talvisarjassa. 

1402divari-5.jpg

Hienolla yhteishengellä ja helpottunein mutta jännittävin tunnelmin kohti maaliskuun otteluita...

LIIGA: Raifu valkoiset - MaPs valkoiset 3-0

Raifu valkoinen voitti MaPsin luvuin 3-0. Avausmaalin teki Oscar pujottelemalla itsensä läpi maalille ja vetämällä viileästi vasempaan alanurkkaan. Pian siirryttiin 2-0-johtoon, kun Mikke laukaisi kauniin ja korkean roikkuvedon vastustajan verkkoon. Pari minuuttia ennen loppua Axel viimeisteli lukemiksi 3-0 Miken kauniista syötöstä. 

1402liiga-4.jpg

Laidan kautta ylös ja verkot heilumaan.

Liigan pelissä nähtiin taidokkaita syöttöjä ja paljon rohkeita pujotteluja yksin läpi. Paine oli vastustajan päässä, ja palloja otettiin näppärästi päällä ja rinnalla haltuun. Maalivahti Michael pääsi torjumaan monta kovaa vastustajan vetoa ja oli uskomattomassa vireessä. Uudet hanskat taisivat taata nautinnollisen nollapelin! Matsi oli komeaa katsottavaa, kun kentällä pelaajat taistelivat jokaisesta pallosta - tuloksena ansaittu voitto!

1402liiga-2.jpg

Maalivahdin nollapeli ja huipputorjunnat olivat huimaa katsottavaa.

1402liiga.jpg

Palloja ei luovutettu helposti.

 

DIVARI: Raifu vihreä - PiPs 1-1 (6-5 rp)

Iltapäivän divariottelu oli jännittävä, ja voittajaa jouduttiin lopuksi hakemaan rankkareilla. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 1-1, ja tästä Raifun tasoitusmaalista vastasi Axel rennolla nostollaan.

Rankkareissa Ben oli maalissa ja teki mahtavan työn torjumalla napakasti juuri oikeissa kohdin. Kun rankkarikisa päättyi Raifun voittoon, tunnelma oli mahtava ja joukkue ylpeä suorituksestaan. Rankkarivideosta voi nautiskella Raifu P05:n Facebook-sivulla: 

https://www.facebook.com/RaifuP05/?ref=hl

1402divari.jpg

Kamppailu oli kovaa, ja palloista väännettiin sitkeästi. 

1402divari-3.jpg

Maalivahti torjui varmasti, ja niin vastustaja pysyi aisoissa. 

1402divari-4.jpg

Joukkueen yhteinen riemu rankkarikisan jälkeen, ja sijoitusotteluvoitto kotiin!


Fysiikkatreenit perjantaisin

Lajitreenien lisäksi Raifu 05 -poikien ohjelmaan kuuluvat kunto- ja liikkuvuustreenit. Tällöin harjoitellaan liikkuvuutta, ketteryyttä, kehonhuoltoa ja fysiikkaa.

Omat raifunvihreät hyppynarut aina perjantaisin mukaan! 

IMG_0238_jumppa.JPG


Pelaajahaastattelut

Lue uudesta linkistä 05-pelaajien haastatteluja ja tulevaisuuden haaveita. Monen nuoren raifulaisen unelmana on ammattilaisuus.  

raifuinter2.jpg

Matkalla kohti huippua!


Talvisarjassa kohti sijoitusotteluita hyvistä asemista

tsemppilahto.jpg

RAIFU!!! Loistavalla tsempillä sijoitusotteluihin!


Raifu P05:lle komea voitto FC Inter punaisista

Pojat olivat 31.1. Javenturella pelatussa harjoitusottelussa täynnä virtaa. Upeita hyökkäyskuvioita ja taitavaa yksilöpelaamista oli runsain mitoin. FC Inter oli tällä kertaa täysin vastaantulija, ja lopputulos oli murskaava voitto 14-0 Raifulle!

raifuinter4.jpg

Kunnon kuhinaa vastustajan maalilla.

raifuinter1.jpg

Ulkosyrjällä lähtee.

raifuinter6.jpg

Taitoa, tekniikkaa ja tyyliä tässäkin vedossa! 


Alkulohkojen viimeisenä vastustajana kohdattiin VG-62

30.1. pelattiin Maskussa kaksi kovaa ottelua VG-62:ta vastaan. Divariottelu voitettiin murskaavasti 7-0, maalintekijöinä kunnostautuivat Tomppa, Joonatan, Mikke sekä hattutempun tehnyt Axel.

Liigaottelu oli tasainen vääntö, mutta VG voitti sen paremman viimeistelynsä ansiosta numeroin 4-1. Ottelussa nähtiin hienoa taistelua, joka tällä kertaa tuotti tulosta yhden maalin verran, kun taitavasti pelannut Axel laittoi pallon komeasti VG:n verkkoon.

3001vapari.jpg

Komea vapari, jonka mokke sai vaivoin torjuttua.

molari.jpg

 Maalivahdilla oli divaripelissä aikaa taukojumppaan...

kattely.jpg

Loistavan divaripelin kättelyt ja läpyt. 


Futsal-tunnelmaa liigan Ilpoisten pelistä 17.1.2016

Aiemmin jo voitetut tai tasoihin pelatut futsaljoukkueet pääsivät tällä kertaa yllättämään futsalissakin upeasti pärjänneet Raifu valkoiset Ilpoisissa. Kovaa peliä ja loistavaa treeniä!  

IMG_2255.jpg

IMG_2260.jpg