E 05 Pojat

Raifu_P05.jpg

Raifu P05-joukkue on aloittanut toimintansa syksyllä 2013. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin turnauksiin, piirisarjapeleihin, ja futsal-sarjaan. Harjoittelemme kesäisin Ihalan ja Kerttulan nurmikentillä, talvella sisähalleissa. Valmennus on jämptiä mutta erittäin kannustavaa. Meillä on kiusaamisessa nollatoleranssi, ja pelaaja saa hyvän fyysisen kunnon lisäksi sosiaalisia taitoja sekä henkistä vahvuutta.

HAEMME UUSIA PELAAJIA JOUKKOOMME

Haemme sekä kilpa- että harrastetason pelaajia. Jos siis mukava seura, ehkä Varsinais-Suomen parhaat harjoitteluolosuhteet ja tehokas valmennus kiinnostavat – ota heti yhteyttä meihin. Tarvitsemme juuri sinua! – Tervetuloa kokeilemaan kuukauden ajan veloituksetta, miltä harjoitteleminen ja pelaaminen Raifussa tuntuvat!

 

Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta:
Jaana Katava puh. 050 5614 218/jaana.katava@gmail.com

Komeita maalivahtituloksia
Sauvon areenalla järjestettiin Goalkeeper Combat kolmatta kertaa. Raifu 05:n maalivahdeista Veikka pelasi 06-sarjaa ja Michael 05-sarjaa.
Molemmat maalivahdit ottivat voiton omissa sarjoissaan!
Voittajien taakse jäivät mm. TPS, Inter, LTU ja Peimar United.
Kummassakin sarjassa pelasi 6 pelaajaa. Yhden ottelun kesto oli 90 sekuntia.
IMG_20170402_115202.jpg
IMG_20170402_135203.jpg
Collage_2017-04-02_15_45_59.jpg

Onnea joukkueemme upealle tiimipelaajalle, joka sai kunniamainintansa RaiFun kauden päättäjäisissä sunnuntaina 23.10.16:

Ben Hayes

P05 Vuoden joukkuepelaaja!
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Raifun_palkitut.jpg

Voitto ykkösen Mini Cup -turnauksesta Naantalin Karvetissa

Raifun ykkösen pojat pelasivat upean ja voitokkaan turnauksen harmaassa ja koleassa syyssäässä Naantalin Karvetissa 22.10.16. Vastaan tulivat ja ottelun päätteeksi kaatuivat MynPa voittolukemin 2-1, TuWe murskavoittoluvuin 8-0 ja isäntäjoukkue VG-62 kirkkain numeroin 4-0. Viihdyttävää oli myös seurata turnauksen lopuksi järjestettyä rankkarikisaa. 

Turnauksessa näkyivät raifulaisten kova kunto, taistelutahto, hyökkääjien tehokas prässäys ja puolustejien nopeat ja varmat otteet. Joonatan ansaitsee turnauksen maalikuninkaan arvon viidellä maalillaan. Hyvä, pojat!

Naantalin Karvetin uusittu tekonurmi oli raifulaisille voittoisa taistelukenttä. 

RaifuNLI.jpg

 

Ykkönen tasoihin Paimiossa

PaiHa-Raifu-peli miteltiin 24.8.2016 vain yhden kentällisen voimin. PaiHa teki avausmaalin, mutta peli oli hienoista Raifun hallintaa ensimmäisen erän puolesta välistä toisen erän puoleenväliin asti. Parhaimmillaan oltiin jo kahden maalin johdossa, kunnes isokokoinen vastustaja pääsi tasoittamaan pelin. Lopputulos 4-4, maalintekijät Raifulle: Oscar x 2 sekä Matias ja Michael. 

paiha-raifu.jpg

Katselunautinto Parkin kentällä ja voitto Raifulle
Liiga pelasi syyssarjapelin ÅIFK:n 04-05-tyttöjä vastaan Parkin kentällä ti 16.8. Alku oli tasaista vääntöä, mutta kun Raifu käänsi pelin itselleen Onnin ensimmäisellä vedolla, maaleista ei ollut tulla loppua. Peli päättyi 6-1 Raifulle, ja fyysistä ja oivaltavaa ottelua oli nautinnollista seurata. 
DSC_0374.JPG
DSC_0380.JPG

Ykkösessä KSF kaatui luvuin 5-3
Ihalassa kohdattiin ma 8.8.16 Kemiön palloseura KSF. Eliakselta nähtiin hienoja nousuja kohti maalia, mutta vastustaja pääsi livauttamaan kahden maalin johdon heti alkuun.
Pienten taktiikkamuutosten jälkeen tulikin Raifun vuoro: Mikke, Oscar ja Michael takoivat hetkessä joukkueelleen 5 maalia, joten voitto ansaitusti kotiin. Viihdyttävää ja jännittävää futista jälleen!
IMG_2550.JPG

Viides sija FC Halikon turnauksessa
Raifun liiga kohtasi la 6.8.16 Halikon turnauksessa karsinnoissa TPS:n, FC Halikon ja Virkkalan Tarmon ja lopuksi sijoitusottelussa Nummelan palloseuran. Tulokseksi turnauksesta tuli kaksi niukkaa häviötä ja kaksi komeaa rökälevoittoa, kuten 14-4 ViTasta ja 9-1 NuPsista.
Hattutempuntekijöitä oli kourallinen, mm. Axel, Veeti, Mikke ja Joonatan, ja Oscar vastasi hienosta pukkumaalista ja sai tsempparipalkinnon. Michaelilla puolestaan oli turnauksen kovin laukaus 84 km/h, joka piirtyi todistettavasti pallotutkaan. Komea päivä! Lisää peliraporttia ja tilannekuvia Raifun Fb-sivuilla.
DSC01298.JPG

Syyssarja alkuun
Liigan pelit käynnistyivät voitokkaasti ja selkein numeroin: Raifun liiga voitti 1.8. maanantaina VG:n Naantalin Karvetissa luvuin 7-1. Kuukauden treenitauko oli tehnyt hyvää, sillä pelin hallinta siirtyi pian alun jälkeen Raifulle nopeasti.
Upea kauden alku, pojat!  
RaifuVG6201082016.jpg

KEVÄTKAUDEN UUTISIA voit
lukea Raifun FB-sivuilta ja oikealla olevasta linkistä Uutis- ja peliraporttiarkisto